לימודים בחו"ל

Niko53

New member
לימודים בחו"ל

שלום חברים, אני מתעניין בלימודים בקנדה בתחום הנדסה, חשמל\מכונות ורציתי לדעת מאנשים שלמדו בחו"ל או בעלי ניסיון, איך זה באמת להסתדר עם המתמטיקה והפיזיקה שהכל באנגלית ?
בנוסף אולי אם יש למשהו עצות איך באמת להכין את עצמי בצורה הכי טובה ללימודים מדעיים באנגלית?

ANZ1

New member
לא הבנתי את הבעיה

מתמטיקה ופיזיקה לא משתנים בן העברית לאנגלית.
קודם כל, רמת המתמטיקה והפיזיקה בתואר ראשון בהנדסה הם רק רמה אחת יותר מאשר בגרות ישראלית ב5 יחידות במתמטיקה ופיזיקה, הם לא ברמה גבוהה.
ואלו דווקא המקצועות שהמעבר לאנגלית הם הכי קלים, אם כבר, יהיה לך בעיה בכל שאר המקצועות היותר מילוליים.
ואם יש לך בעיה עם אנגלית, אז לפני שאתה עובר לגור בקנדה, ותצטרך את האנגלית לכל שלב בחיים, מהלימודים עצמם, העבודה, המפגשים החברתיים וכו
ככה, שאם אתה לא מרגיש בנח באנגלית ,תשפר את האנגלית קודם, אבל הדבר האחרון שאמור להדאיג אותך זה איך להסתדר ללמוד מתמטיקה ופיזיקה דווקא באנגלית.

Niko53

New member
אנגלית

אני דווקא מסתדר עם אנגלית מעולה, העלתי חששות לגבי כל המונחים המדעיים במתמטיקה ורציתי לדעת איך סטודנטים שלמדו בחו"ל הסתדרו עם זה?
מה עזר לכם הכי להיכנס לעיניינים בכלל לא רק במתמטיקה ? האם שווה לקחת אולי קורס באונברסיטה עצמה ?

ANZ1

New member
מתמטיקה באנגלית

כנס לאתר האוניברסיטה שלך,
תמצא את רשימת הקורסים בשנה הראשונה
תאתר את הקורסים המתמטיים.
בעזרת גוגל מצא את חומר הקורס לפי השם שלו , ותקרא את הטקסט, כל מילה שאתה לא מבין , גוגל טרנסלייט יתרגם לך אותה לעברית,
אני מניח שיהיו כמה עשרות מונחים כאלו שתצטרך ללמוד, ומאותו הרגע, לא יהיה לך שום בעיה עם המונחים המקצועיים.

Boston Guy

New member
אני לא בטוח שאתה צודק

אני אישית נאלצתי "ללמוד מתמטיקה מחדש" כדי להיות מסוגל לעזור לילדים שלי בשיעורי הבית כשלמדו בבית הספר היסודי - שלא לדבר על התיכון...
מכיוון שבישראל, שם אני למדתי בילדותי, "עיברתו" המון מושגים - היו המון פעמים שבהם הילדים באו אלי עם שאלות שלא הבנתי בגלל הטרמינולוגיה.

Philip Jr

New member
אני נוטה להסכים

כך היה לי במידה מסוימת כשלמדתי לחלק הכמותי של ה - GRE.

ortal20141

New member
גם אני מעוניין

אך לפני הכל המליצו לי לעשות קורס TOEFL האם מומלץ אשמח לדעות בנושא

למעלה