לימודים בגרמניה

לימודים בגרמניה

האם יש כאן מישהו שלומד בגרמניה ? אני מתכנן ללמוד מדעי המחשב בדויסבורג או וופרטל או משהו באיזור אני ממש רוצה לדבר עם מישהו שלומד / מתכנן ללמוד בגרמניה ולדעת איך זה .... ואיך מצליחים ללמוד ולחיות עם הגרמנית והגרמנים ... אז תגיבו !!

Gering Luft

New member
אני

אני מתכנן לברלין - עיצוב גרפי, בתקווה עוד כמה חודשים להגיע לשם

eyalkz

New member
מדעי המחשב בגרמניה

הי, גם אני באותו מצב כמוך... אגב למה דווקא בדויסבורג או וופרטל? האם שמעת שם על מסלול מסוים? אני מתכנן לעשות תואר שני במסלול באנגלית כרגע בברלין, מינכן או המבורג אני ממליץ לך לבדוק קודם טוב טוב את הדירוג של האוניברסיטה במגזין "סטרן" ולבדוק שבארץ מכירים באוניברסיטה כמוסד אקדמי תכתוב יותר פרטים ונוכל אולי שנינו להרוויח מהעניין

www.stern.de

האם יש אתר באנגלית ? אני לא ממש יודע גרמנית עדיין האמם שרציתי באיזור דויסבורג / וופרטל כי אני רוצה לחיות באיזור הזה (מערבי יותר וקרוב לגבול) וגם יש לי כמה חברים שם. עוד לא מצאתי דרך להבין ממש איפה 'טוב' ללמוד ואיפה פחות. ומה הרמה האקדמית והמסלולים בכל מקום, למעשה אין לי ממש מושג !

Gering Luft

New member
daad

לך לאתר של ה DAAD - יעזרו בהכל, שולחים גם חומר טוב ומספק בנושא (הרבה תמונות של סינים שלומדים בגרמניה) ממממ... יש אפילו נציגה בארץ שתשמח לעזור לך ( אולי לא תשמח אבל תעזור בכל זאת)

למעלה