לימודים בברצלונה

porifey

New member
לימודים בברצלונה

שלום, אני בתהליך בחינה לגבי תוכנית רפואה באונ' ברצלונה. רציתי לשאול לגבי חיים סטודנטיאלים בעיר, אם יש כאן מישהו שיודע או מכיר, או יכול להפנות למקור. גם על מה שקשור לאיזורים בהם גרים סטודנטים וכיוב'. תודה!

porifey

New member
כן, זו אחת הפקולטות הטובות באירופה ובכלל

אבל אני כבר בעיצומו של התהליך... נראה
בינתיים כבר קיבלתי הרבה מידע בפורומים אחרים, זו בכל אופן כרגע רק אפשרות אחת מתוך כמה.

אספרסו2

New member
ממש לא

הפקולטות לרפואה בברלין,היידלברג ומינכן מקדימות אותה בהרבה בדירוג העולמי.
הפקולטות הגרמניות בין השלושים הראשונות.
ברצלונה מקום 78.
&nbsp

porifey

New member
האמת היא שלא התכוונתי להכנס לתחרות
אבל!

באופן כללי היא נחשבת לבין הטובות באירופה על ידי רופאים, ללא התייחסות למדדים, ואת זה אני יודעת כי אני באה מסביבה של רופאים באופן כללי, וגם הייתי במפגש ברומא שבו מהר מאוד התברר לנו מי האירופאיות הנחשקות ביותר. גם מבחינת רפואה עצמה מסתבר שהרמה בספרד (עם כל הבעיות שלה) נחשבת למאוד גבוהה. הפקולטה לרפואה שתמיד נחשבת לטובה ביותר באירופה לאחר הבריטיות היא של קרולינסקה, ומבחינת רפואה קלינית ברצלונה ממוקמת גבוה מאוד. באופן כללי ברפואה קלינית ברצלונה ממוקמת גבוה גם בדירוגים, מחקר זו נקודת החוזק של האוניברסיטאות הגרמניות. בדרוג שנגחאי ברצלונה ממוקמת עולמית במקום ה 42, בעוד שהיידלברג, הגרמנית הטובה ביותר, במקום ה 48. באותו דרוג קרולינסקה במקום ה 21 בעוד שב QS היא במקום ה-6 בעולם. לכן אני לא ממש בעניין של דרוגים. מה שחשוב לי זה מה שאנשי המקצוע חושבים, הרמה הכללית והביקוש. וזוהי בערך כל התאוריה על רגל אחת.

אספרסו2

New member
אין בעיה וזה גם לא קריטי

בבחירת מקום לימודים אבל כמי שמכיר את המקצוע באירופה,הגרמניות נחשבות לטובות ביותר.

למעלה