לימודים בבריטניה

« neta »

New member
לימודים בבריטניה

אני חושבת על לימודי תואר שני בבריטניה, ויש לי כמה שאלות: האם יש אוניברסיטה מסוימת שבה כדאי במיוחד ללמוד את התחום של יחסים בינלאומיים? שהחוג נחשב בה לטוב במיוחד בעולם? (אם יש מקום כזה שנמצא בארץ אחרת גם אשמח לדעת). את התואר הראשון אסיים כנראה בעוד שנתיים, כלומר את הלימודים שם אני מתכוונת להתחיל לפחות בשנת הלימודים 2006/7. מתי כדאי לעשות את מבחן רמת האנגלית? לכמה זמן הוא תקף? האם בכלל יש משהו שכדאי להתחיל לסדר מעכשיו או שכדאי להתחיל לחשוב על זה ברצינות רק בעוד שנה בערך? תודה מראש! וחג סוכות שמח

stevie1

New member
I think it's way to early

two years from now means you should finish in summer 2006. I think at that time it will possible be too late to apply, be accepted and register for academic year of 2006/7. You can start looking to get an idea, but bear in mind that things change from year to year and you will have to look again closer to finishing your degree. Just so you know - fees for international students on MA degrees vary between £7,000 - £10,000 per year (not including living expenses etc.)​

Lugh

New member
מה באמת נסגר עם השנה האחרונה?

זו שאלה שמטרידה אותי באמת. אם מוסד לימודים אומר שתהליך המיונים שלו מתחיל בינואר שנה X, אני מניח שמדובר בלימודים שיתחילו בסתיו שנה X. אם אני יודע שאני מסיים את התואר בקיץ שנה X, האם כבר בינואר אני אוכל להגיש מועמדות? או שאני מחכה לינואר של X+1 (ואז בעצם יש שנה הפסקה בין סוף שנה ג' לבין תחילת הלימודים לקראת התואר הבא)? תודה מראש

berlinale

New member
סטיבי צודקת

אבל בכל זאת: - כדאי להתחיל לשמור על יחסים טובים עם מרצים, כי תצטרכי מכתבי המלצה. - בחינה באנגלית - נדמה לי לשנתיים - את יכולה לברר עם טופ"ל ואילט"ס. - לגבי "האוניברסיטה הכי טובה" - יש אוניברסיטאות יותר נחשבות ופחות נחשבות, אבל כשתמצאי את הפטנט לקבוע מה האוניברסיטה הכי טובה, אנא ספרי לי. בבריטניה, אאל"ט, KIng's College, LSEת Oxford, Cambridge , St. Andrews נחשבים טובים בתחומים כאלה, אבל כדאי שתסתכלי בדירוגים שעיתון הגארדיין מפיץ - ה - university guide שלהם. בארה"ב, הארווארד, סטנפורד, ג'ורג'טאון, ידועות בתחומי יחב"ל, ובקישורי הפורום יש אולי עוד קישורים שיעזרו לך.

« neta »

New member
תודה!

כמובן שאין לי פטנט לקבוע מה הכי טוב. המטרה שלי בשאלה היתה לקבל מושג כללי בקשר לאוניברסיטאות הקיימות, לאו דווקא למצוא את ה"אוניברסיטה הכי טובה". יכול להיות שלא ניסחתי את זה נכון. אני פשוט לא ממש מכירה את הנושא ולא יודעת אם יש הבדלים ברמות בתחום של יחב"ל בין האוניברסיטאות ובאיזה מקומות כדאי להתעניין. בכל מקרה, כנראה שזה מוקדם מדי לחשוב על מקום מסוים. תודה לשתיכן על התשובות!

stevie1

New member
אין מדד שאני מודעת אליו

שמדרג לפי קורסים, על אחת כמה וכמה של תארים מתקדמים. דירוג כללי יש באתר של הטיימס.

« neta »

New member
כתוב...

מעל הרשימה, בצד שמאל, כתוב הנושא - Politics. אפשר גם לבחור נושא אחר מהרשימה. תודה על הקישור, berlinale!

dana20il

New member
לימודים באנגליה

הי. אם יש פה מישהו שלומד באנגליה אשמח אם תפנו אלי במסר - יש לי כמה שאלות. תודה רבה.

stevie1

New member
אבל זה לא בדיוק

יחסים בינלאומיים. זה קרוב, באזור אבל לא.

למעלה