לימודים בבריטניה

לימודים בבריטניה

בטח הנושא הזה נטחן הרבה פעמים אבל ניסיתי לעשות חיפוש כמה פעמים ולא הצלחתי. אני כרגע בצבא יש לי עוד שנה עד שאני אשתחרר, ניסיתי לחשוב עם עצמי מה אני רוצה לעשות אחרי שאני אשתחרר, אין לי ספק שאני רוצה ללמוד אבל לימודים בארץ לא מושכים אותי, אז חשבתי שאולי אני אלמד בחו"ל. הסיבה שבחרתי באנגליה היא בגלל שאני יכולה להוציא אזרחות בריטית ויש לי משפחה שם שאני בטוחה שתעזור לי במקרה ואני אכן אסע. אין לי עוד מקצוע מועדף והאמת שאני אפילו לא יודעת מאיפה מתחילים... אני רוצה אוניברסטיה "עממית" שיש שם דגש על סטודנטים זרים, האנגלית שלי מעולה. מישהו יכול לכוון אותי לאתרים של אוניברסיטאות כזאת שיש שם גם הסבר לסטודנטים זרים על המקצועות שאפשר ללמוד שם וכל מיני כאלה? אני אפילו לא יודעת מה צריך לברר :) אה, ויש לי עוד שאלה- איזה ממוצע בד"כ צריך בשביל להתקבל לאוניברסיטאות כאלה? מודה לכולכם מראש!

berlinale

New member
אכן, הנושא נטחן

וכדאי לך דבר ראשון ללכת לקישורי הפורום, כדי לראות קישורים לאתרים על לימודים בבריטניה, וללכת ל"מועצה הבריטית" ברח' החילזון בר"ג (יש גם סניף בי-ם, אם זה יותר טוב), כדי לקבל ייעוץ מהם. מעבר לאתרים האלה, בכל אתר של אוניברסיטה יש מידע על הקורסים שהם מלמדים, וניתן גם לעבור ב - UCAS ולראות מה מלמדת כל אוניברסיטה ואיזה אחוז זרים יש בה. את צריכה גם להיות סגורה קצת יותר על מה את רוצה. ולי כדאי שתשלמי על הכוונה וייעוץ מקצועי (יש דבר כזה, עושים את זה ב"מכון הדסה", אבל אם את חיילת משוחררת, אז את יכולה לקבל את זה בחינם דרך היחידה לחיילים משוחררים). אבל הכי חשוב, כדאי שתהייה כנה עם עצמך למה את רוצה ללמוד בחו"ל ולמה את לא רוצה ללמוד בארץ. הלימודים בבריטניה הם יקרים (בהרבה יותר מבארץ), את רחוקה מהמשפחה הקרובה, מדברים בשפה זרה, וכו'. ועולה השאלה - למה *באמת* בחו"ל

למעלה