לימודים בבנגקוק

paladin2

New member
לימודים בבנגקוק

אני מגיע לבנגקוק לתקופה ארוכה עקב עבודה ורציתי לדעת אם יש מקומות טובים ברמה עולמית ללמוד בבנגקוק. אני מתכוון לאוניברסיטאות. ואם כן אז איזה. תודה

paladin2

New member
תחום לימודים....

חשבתי על רפואה, ועל כל תחום ההנדסות. אודה לכם אם תוכלו לקשר אותי לאוניברסיטאות שיש להן אתר וכך אוכל לבדוק תודה

קרלטון

New member
אוניברסיטאות

תראה קודם כל לצערי תאילנד לא נחשבת משהו בתחום של השכלה גבוהה בקנה מידה בינלאומי. רובן הגדול של תוכניות הלימוד באוניברסיטאות הן בתאילנדית, יש קצת מסלולי לימוד בינ"ל באנגלית. בין האוניברסיטאות המובילות (יחסית לתאילנד, כן?) ניתן למנות את: Thammasat Chulalongkorn Assumption - מסלולים רבים ביותר באנגלית. הייתי ממליץ לך להתחיל בה. בכל מקרה, קח בחשבון שתאילנדים שיש להם כסף ורוצים לתת לילדים חינוך (וגם שילמדו אנגלית - כי בתאילנד הסיכוי שלהם לדבר אנגלית כמו שצריך הוא קרוב לאפס) שולחים את הילדים ללמוד בחו"ל... בעיקר באוסטרליה, ניו זילנד, ארה"ב ואנגליה. רשימת אוניברסיטאות בתאילנד: http://www.princeton.edu/~taso/links/uni.html

קרלטון

New member
מה שכן

הסטודנטיות התאילנדיות מקבלות אצלי ציון 10

talbo3

New member
מגורים בתילאנד

לקראת אוקטובר נובמבר אני אמורה להגיע לבנקוק גם מעם עבודה. חשבתי גם על לימודים, אבל אמרו לי שאין על מה לבנות שם. (מלבד האוניברסיטה הפתוחה בשגרירות)..

למעלה