לימודים בארה"ב?

galgal0ne

New member
לימודים בארה"ב?

school in the US I am typing this message in english since im at work, and lacking some hebrew fonts :( i am looking to go to school in the US (Rutgers Uni, NJ), my major will be biotechnology, and am very bothered by the SAT... i am a highschoool graduate (in israel) and would like to avoid a SAT in english. any ideas what can be an alternative? any information you can give me in general will be useful. I also have my dual citizenship, perhaps i should look info registering as a forign student? I would LOVE to hear your oopinion before i go to the admisions office and ask some questions. תודה :)

berlinale

New member
הירשמות כזר

למיטב ידיעתי - המושג "זר" בדרישות הרישום לאוניברסיטאות מתייחס למערכת החינוך שאתה בא ממנה (וגם לשפה המדוברת בה) ולא רק לאזרחות עצמה. זאת אומרת, שאם אתה אזרח אמריקאי, אבל מעולם לא למדת באנגלית - אתה נדרש לעשות טופ"ל, ולהציג תעודת סיום של ביה"ס (בגרות), או לעמוד בדרישות אחרות של האוניברסיטה. חלק מבקשות SAT גם לזרים, חלק לא (היה טוב אם היית מצרף קישור לדרישות הקבלה), ואם אתה דובר אנגלית ובעל רמה מספקת ללמוד ביוטכנולוגיה, לא נראה לי שאתה צריך לפחד מהמבחן יותר מאשר מהפסיכומטרי.

galgal0ne

New member
קישורים

אני מצרפת 2 קישורים לגבי הקורס שבו אני מעוניינית. אני גרה פה כבר שנתיים, ונדמה לי (או לפחות אני מקווה) שהאנגלית שלי טובה מספיק. אני חושבת שבמקרה שלי הטופ"ל יהיה ביזבוז זמן, בהתחשב בעובדה שגסלתי בבית אמריקאי. אני תמיד חשבתי שסטודנט זר מתייחב לויזת שהייה, ולקורסים נוספים שנדרשים כדי לעמוב בדרישות האוניברסיטה. אני הולכת לשאול שאלות מחר, אז אני מניחה שאני אחזור לדיווח "ישיר" שתהיה לי קצת יותר אינפורמציה

Taliy

New member
הכל תלוי איפה סיימת ביה"ס

אם סיימת בארץ, גם אם שפת אימך היא אנגלית, תדרשי לעשות טופל.

למעלה