לימודים בארה"ב

לימודים בארה"ב

היי לכולם אני הולך ללמוד בארה"ב ועומד לקבל את האישור מהאוניברסיטה. שאלה למי שכבר עבר את התהליך של הוצאת הויזת סטודנט : האם צריך לשלם בבנק הדואר 450 כמו בתהליך של הוצאת ויזה רגילה (יש לי כבר ויזה רגילה לארה"ב) ? כתוב במסמכים שעלי להציג תלושי משכורת או מסמכים שמעידים על כוונה לחזור - ואם אני סטודנט פה בישראל, יש טעם להציג את זה לפניהם ? תודה מראש, סטוודנט מודאג

מילי33

New member
מכיוון שכל התהליך נעשה דרך סוכנות

נסיעות, הם כבר יסבירו לך בדיוק מה צריך.

בכל זאת

הסוכנות נסיעות שאיתה אני הייתי בקשר לא ידעה לענות לי כלום, כל התהליך לא נעשה דרךל הסוכנות אלא רק הגשת הטפסים (אח"כ השגרירות מזמנת אותי) ולמי שיש תשובה עניינית מוזמן לענות. תודה !

22wings

New member
אני שילמתי

אני שילמתי 640 שקל לסוכנות נסיעות, למרות שכבר היתה לי ויזת תייר. יכול להיות מאוד שהם עבדו עלי בסוכנות אבל הייתי כלכך לחוץ בזמן שלא היה לי זמן לברר את זה. לויזת תיירות בד"כ מבקשים מסמכים שיוכיחו שיש לך למה לחזור, לויזת סטודנט הם יותר מעוניינים לראות הוכחות שיש לך מספיק כסף לשלם על שכר הלימוד ועל שאר הוצאות המחייה לכל התקופה. בד"כ האוניברסיטאות מנפחות את הסכומים, לכן חשוב שתביא מסמכים שמוכיחים שיש לך מאיפה לממן את זה (גם מסמכים של קרבה ראשונה תופסים).

OK תודה - גם לי אמרו

שזה יהיה 650 ש"ח - 450 בבנק הדואר (100 $)+200 ש"ח לטיפול בסוכנות נסיעות, ככה שאני לא חושב שעבדו עליך. מה אתה הולך ללמוד ואיפה ?

למעלה