לימודים באנגליה

Marianne

New member
לימודים באנגליה

היי כולם, אני ישראלית אמריקאית (נולדתי בארה"ב וגרתי שם עד גיל 10) ואני מעונינית ללמוד באנגליה/אירלנד הצפונית.רציתי לדעת כמה דברים: יש איזה הנחות לאמריקאים? אני יוכל לעבוד שם? אם יש לי אנגלית אמריקאית כשפת אם אני יצטרך לעבור את הTOFL?(אולי בגלל שאני ישראלית עכשיו?) כעיקרון יש לי את האפשרות להוציא דרכון גרמני האם זה כדאי? שמעתי שבכניסה לאנגליה,צריך להראות טופס מסוים שמראה שמראה שיש לי כסף זה רק לגבי האוניברסיטה או גם לגבי הוצאות מחיה?באיזה סכום מדובר? מריאן בנסר

berlinale

New member
לימודים בבריטניה

שלום מריאן! - אין הנחות לאמריקנים או לישראלים בנושאי עבודה או שכר לימוד. עם דרכונים כאלה אסור לעבוד על אשרת סטודנט, אלא צריך לבקש אשרת עבודה. - אם עשית בגרות בישראל, ולא בבי"ס דובר אנגלית, אז כן. את תצטרכי לעשות ToEFL או IELTS שזאת המקבילה הבריטית לטופ"ל, אבל את בטח תעברי בהליכה. אלה לא מבחנים קשים למי שיודע אנגלית. אם את יכולה להוציא דרכון גרמני, זה יעזור לך להיות יכולה לעבוד בבריטניה בזמן הלימודים או אחריהם, אבל זה לא יביא הנחות בשכ"ל: הנחות כאלו מגיעות רק למי שמתגורר לפני הלימודים במשך כמה שנים באיחוד האירופי. - לגבי הטופס אין לי מושג - אולי מבקרים אחרים בפורום הזה או ב"ישראלים באירופה" יוכלו לעזור לך. בכל מקרה, סביר להניח שמדובר בכל הוצאות המחייה. הם רוצים לראות שלא מגיעה עוד עובדת בלתי חוקית.

Taliy

New member
אשרת לימודים

בכל מדינה בה תבקשי אשרת לימודים יבקשו ממך הוכחת מימון. וזה כדי שלא תפלי נטל על המדינה אליה הגעת. טופס כזה את יכולה להנפיק בבנק בעלות של 30 ש"ח נדמה לי, וזה טופס מיוחד ללימודים. אישית אני מציעה לך לקפוץ למועצה הבריטית ברמת גן (רח' החילזון 12 בית הקריסטל), ושם תקבלי את כל המידע שאת צריכה לגבי לימודים באנגליה

למעלה