לימודים באירופה

e t e r n i t y

New member
לימודים באירופה

שלום, אני בת 23 ורוצה ללמוד בחו"ל, אבל לא יודעת מאיפה להתחיל.. ערכתי חיפוש באינטרנט ובפורומים הקשורים לנושא אבל אני כל כך מבולבלת וממש לא יודעת מאיפה להתחיל. אז ככה, אני חשבתי ללמוד תקשורת או עיצוב גרפי לתואר ראשון. וחשבתי על הולנד או גרמניה (כי שם השכר לימוד נמוך, זה נכון?) עם עדיפות להולנד. שפות אני יודעת רק אנגלית. מה שאני רוצה לדעת, אם מישהו יוכל לעזור לי, זה איפה הכי כדאי ללמוד את המקצועות שאני רוצה, והאם הלימודים הם באנגלית או בשפה המקומית. ובכלל, איך אני מתחילה את התהליך של ההרשמה וחיפוש האוניברסיטה המתאימה, וכמה זמן כל זה לוקח. אשמח אם מישהו יוכל לענות על שאלותי ולתת לי קצת מידע שיעזור לי! תודה

תתחילי באתר הבא

www.yoram.co.il יש שם חלק שעוסק בלימודים בחו"ל (לפי ארצות). הוא מפורט מאוד ומכיל את כל המידע שאת צריכה בשביל להתחיל. בהצלחה, לורנס

largo8

New member
holland

hey eternity i am studying music in holland and as far as i know the studies are in dutch. you can try and take a look in www.ahk.nl which is mostly art, or www.uva.nl which is the general university in amsterdam. good luck

largo8

New member
one last thing

if you have more question just ask, i think i can help you with that

תות בר

New member
השנה למדתי הולנדית

וזו היתה חוויה בפני עצמה. הקורסים קשים ובהתחשב בעובדה שהגעתי עם אפס ידע אפשר להגיד שלפחות באוניברסיטת ליידן השיטה מוכחת. אגב, אני לא היחידה שהיתי ללא ידע וללא רקע הולנדי (אחרי שעות הלימודים לא היה לי עם מי לדבר הולנדית). שכה"ל הוא כ- 1500 יורו. אחר כך תוכלי ללמוד מה שתרצי ואיפה שתרצי. אם בכל זאת תמשיכי בליידן תקבלי שליש מהכסף חזרה. בהצלחה!!

למעלה