לים שלי שסוער

טורטיתת

New member
"עוול ברור ופוגעני.."

בכל פרדה יש צד שני זה ברור מאוד מאוד. יש צד שנפגע יותר יש צד שנפגע פחות. במלחמה אין מנצחים!! אני בדעה שכן לשחרר לצעוק להוציא הכל בלי לפגוע, אפילו כתבתי ללכת אחורה לפגישה הראשונה, לחיבוק הראשון, לשתיקה הראשונה וכו'... להבין שהיה טוב פעם, היא אושר ריגוש... לא צריך לפגוע ולא לכעוס. משכך כאבים זמני - הוא רק זמני. ולא הבנתי איפה נעשה "עוול ברור ופוגעני כמו בשרשור הקודם.." אני מאוד אשמח להבין אם טעיתי ואיפה.אשמח לשמוע לקרוא להבין אותך אפילו בפרטי, אני לא רוצה כאן לפתוח שירשור ברמה האישיית זה לא נכון ולא פייר לגבי שאר הבנות כאן. (כך גם ביקשה בזמנו מנהלת הפרום ובצדק). *אם תרגישי שלא רוצה המשך... אז למרות שלא הבנתי איפה פגעתי אז מתנצלת מצרפת גם

טורטיתת

New member
סה"כ

סה"כ "גנבתי" את השאלה ושאלתי אותה לגבי הכל מכל - כל כאב
ולדעתי את גם כואבת על משהו אז מצטטת את עצמי "כל המטרה כאן בפורום כך הבנתי לשתף במה שמרגיש ה-♥. אז שחררי מה מרגיש לך ה-♥ ואז אולי אולי תבוא לך מנוחה הקלה.

טורטיתת

New member
לים שלי שסוער

סתם חיבוק בלי סיבה לא יודעת מה עובר עליך לא יודעת מה קורה איתך אבל יודעת שכן משהו עובר עליך מרגישה אותך השקט הזה שלך אומר הכל אז אם רוצה לא חייבת אני כאן בשבילך באמת באמת מכל ה-♥ מי אוהב אותך יותר מימני.....................♥♥♥

מהממת

תודה על הכל אישה מקסימה חברה מדהימה,את מוכיחה את עצמך כל פעם מחדש/tapuzforum/images/Emo6.gif

טורטיתת

New member
כל המטרה בפרום ...

אני לא מוכיחה כלום, שיש חברות.. הבנה.... החיבוק הוא הדדי... השתיקה שלך רועמת מידי, נעלמת לי ולאחרים ( אני חושבת) אז הרגשתי אותך... טוב יאלה עוד חיבוק שולחת +
אבל במצח. כל המטרה כאן בפורום כך הבנתי לשתף במה שמרגיש ה-♥. אז שחררי מה מרגיש לך ה-♥ ואז אולי אולי תבוא לך מנוחה הקלה!

../images/Emo10.gif

קודם כל מעריכה את כוונותייך לעודד לחבק ולחזק,העובדה שבחרתי לישתוק כי כאבתי את כאביי וממשיכה ליכאוב בשקט שלי ,הרגשתי ועדיין מרגישה שאני צריכה את זה לעצמי ,יותר חייבת,יש הרבה דברים שלא ברורים לי ,דברים לא פתורים שמציקים וכואבים מאוד אבל יחד עם זאת מבינה שצריך ללכת להניח לדברים ולשחרר,הפעם כנראה שמאוד ברור לי שזה ניגמר ולתמיד ובוחרת ליכאוב ,בוחרת לעבור את המשבר הגדול של הפרדה מהאישה שאני אוהבת וזה בסדר ומותר לי,ואת יקירתי שתמיד שם מחזקת ודואגת לנחם את מצליחה לחמם לי את הלב ,מוסיפה להפתיע אותי בכל פעם מחדש,תודה אישה יקרה עבור הכל,שולחת לך
וחיבוק
עבור הכל.

פאמקי

New member
אוקינוס יקירתי,

גאה בך על שמרשה לעצמך להיות עם הכאב, לא להיבהל ממנו, להתמודד איתו... מחבקת.

טורטיתת

New member
כואב..

להתמודד עם כאב זה לשחרר אותו, לדבר עליו, לא להשאיר אותו בפנים, כי בסופו של דבר זה יצא, כאב תמיד יוצא מתפרץ וגם הורס... ככה חושבת. לכן צריך להוציא אותו לעולם. אני טועה

טורטיתת

New member
../images/Emo62.gif שאלה לכולם ../images/Emo35.gif

"חשוב להגיד, לשתף ולא לשתוק, גם אם זה באופן אנונימי"
האם זה נכון לכל כאב וכאב? {הציטוט "גנוב" "מאשה 9" משירשור קודם בנושא "התעללות מינית " }

למעלה