ליל שישי

ליל שישי../images/Emo24.gif

פותחים שולחן, מזה שלושה ימיםשלא בא אוכל לפי ותאמינו או לא-אני נפלתי על כל השכל, אבל זה כירסמתי 5 חבילות של מסטיק אורביט סוג אניס מוכיחה את עצם נפילתי, קלטו! כל חבילה מכילה 20 חתיכות! זה מה שקורה שאין מה לאכול, אני לא יכניס זבל לגוף שלי, רייט? בעצם, אפשר לחשוב שמסטיק זה לא זבל, טוב נו, העיקר לא מה שהציעו שם . אז המצב שלי הוא כזה- הבטן קעורה, ומשמיכה קולות של צפרדע הנאבק על חייו, השיער שלי רטוב ומטפטף על כל הרצפה ,יצאתי ממקלחת כאילו, מהזוודה שרטכה עח רצפה ברישול, והבלאגן םה חוגג. אה, ועוד משו חשוב- טוב, התחרטתי, איןנשבר חשוב מזה שאני רעבה ככשו, ואני יודעת שבסוף אנלאמיאכל כלום-ס'תכלו נה השעה, לא אוכלים סשעות כאלו. אז ראו הודעתי זאת כמבוטלת, כתבתיה במטרה להתאמן בכתיבת בודעות בפון טאצ'. סורי

תחדשי על הפון /tapuzforum/images/Emo13.gif

את מוזמנת לשחק איתי אמת או חובה בשרשור הקדוש שלי /tapuzforum/images/Emo8.gif

זיתרענן

New member
חח

לקראת סוף ההודעה התייאשת מהאימון אה? גמני לא אוכל בלילה, אבל אם לא אכלת 3 ימים (הבטן קעורה משמיעה קולות של צפרדע הנאבק על חייו) מותר לאכול בשעות האלו

הזמן הוא המורה הטוב ביותר

רק חבל שהוא הורג את התלמידים שלו. בעצם... הוא הורג את מי שמנסה להבין את העבודות שהתלמידים עושים בדרך../tapuzforum/images/Emo3.gif אין לי כח להמשיך לחפור.. אז .. תתחדשי/tapuzforum/images/Emo13.gif

למעלה