ליל כלולות

טיפטיפ2

New member
ליל כלולות

שלום אני ובן זוגי מתחתנים בקרוב ובתום החתונה אנו חוזרים לדירתנו הנעימה אך אני רוצה לעשות הפתעה ולהפוך אותה לסוויטת כלולות אשמח לשמוע רעיונות (כמובן שעל נרות, ופירות כבר חשבתי) תודה

melodynoa

New member
מה עם חופת מעל המיטה או

יש מתקן כזה שקונים ברשתות החנויות כגון הפנינג, יש מיליון וריאציות, אבל אחת מהן היא מנורה בתוך מין קופסא ריבועית צבעונית -בדר"כ מסוג של פלסטיק, בלי חלק עליון, ועליה דוגמאות - או כוכבים, או נקודות, או כל מני דמויות, והקופסא תלוי על מין ציר, שבגלל שאין חיכוך הריבוע הזה מסתובב ואז רואים האור הצבעוני מסתובב בדוגמאות בכל החדר. אולי "תלבישי" את הבית בלבן? מפות לבנות, ריפודים לבנים, וילונות לבנים עם פרחים לבנים, עציצים לבנים, ארוחה לבנה (גם גבינה לבנה, קוטג',ביצה, מיונז, בצל, שום, צנון, חמאה, חלה לבנה, שוקולד לבן, עם צלחות לבנות, מפניות לבנות, יוגורט, עוגה לבנה, וחלב). סתם, אין לי רעיונות, אבל נורא השתדלתי.

batt

New member
אפשר לשים קטורות בבית לריח נעים

לפזר עלי כותרת של שושנים על המיטה, להדליק נרות מפוזרים לאוירה, אם יש אמבטיה אז למלא אותה במים להוסיף שמנים ארומטיים וגם פרחים...עוד?

טיפטיפ2

New member
אני מעונינת ברעיונות

יותר בכוון של בדים כלומר כל הקישוטים הרומנטים כבר ברשימה אבל אני רוצה משהו יותר מיוחד רעיונות לעיצוב הדירה עם בדים: מה אפשר לעשות מלבד מצעים לבנים דרך אגב מעל המיטה תהיה כילה לבנה תודה

yboob

New member
רעיונות

את לא חייבת לישון בחדר השינה, תפתיעי ותהפכי את הסלון לחדר השינה. את יכולה לקנות גליל של בד לבן שקוף או סאטן ולתלות רצועות(באנרים)מהתקרה ע"י חוט שקוף וחזק. וליצור בכך פינות או סוג של מחיצות בבית (לשים מאוורר חלש ולתת לבדים להתנופף בקלילות) כיוון אחר עם בד- תיקחי בד אלאסטי- לייקרה וכו' ותמתחי בצורה פיסולית צמוד לתיקרה בין 3 קירות לפחות. שכבה על שכבה עם רווחים בינהן- תשתדלי להשתמש ב2-3 יריעות כאלו - לא יותר.כדי שלא תאבד העדינות. ומזל טוב!

טיפטיפ2

New member
רעיון הסלון מצוין

וכל גם שאר הרעיונות של הבדים רעיון הסלון אמנם קצת קשה לביצוע- בלתי אפשרי להעבהיר את המיטה לסלון רעיונות נוספים יתקבלו בשמחה תודה

למעלה