ליל הסדר שלי

פרח75

New member
ליל הסדר שלי

כתבתי בבלוג שלי על החוויה המעניינת שהיתה לי בליל הסדר (אגב, זה היה החג הראשון שלא היה לי עצוב בלי אמא, אולי בגלל הנסיבות בהן חגגתי). מאד רציתי לשתף אתכן...

פרח הכתיבה שלך יוצאת מהכלל מדהימה

ביותר נהנתי מכל דקה שקראתי התענגתי על כך אני שמחה שנהנת נורא בליל הסדר במיוחד עם בעלך אמא שלך ז"ל ראתה אותך מלמעלה ופשוט קרנה מאושר שבתה נהנתה כך כולי מרוגשת ואוהבת אודליה

פרח75

New member
וואו תודה

זו אחת המחמאות הכי טובות שאפשר לתת לי. עשית לי את היום

efratushb

New member
הוייי פרח פרח...

אני קוראת ומחייכת לעצמי.... בהחלט חוויה מדהימה. אומנם לא אוכל של הבית אבל בהחלט חוויה נעימה ואף מצחיקה... אני שמחה שניהנת וגילית קצת על החבר'ה של בעלך.... ממש כיף לך... ו... את כותבת מדהים ממש ניהנתי לקרא...

פרח75

New member
תודה מתוקה

תמיד כשמחמיאים לי על הכתיבה שלי, זו אחת המחמאות הכי טובות שאני יכולה לקבל אז קבלי ים של תודות וחיוכים

שמחה18

New member
../images/Emo24.gifהיי פרח יקרה../images/Emo24.gif

צחקתי כל כך . ממש נהניתי לקרוא את החוויה שעברת זה ממש נכון שפתאום מבינים שיש דברים גרועים יותר וגם ממש לא נוראים. אני שמח בשבילך, שיהיו לך תמיד חיים טובים וכיפים.

פרח תודה לך על השיתוף

נעים מאוד לקרוא את מה שאת כותבת ובמיוחד האיך .... נצלי כישרון זה אולי תוציאי ספר ?

כיסוף H

New member
פרח היקרה, ישר כח על הכתיבה

מקריאה חלקית של הבלוג שלך, התרשמתי מאוד מיכולת ההבעה שלך בכתב ובעיקר מדעותייך בתחומים שונים שאיתן אני מזדהה. בכל פעם אקרא עוד קצת בהצלחה לך...

פרח75

New member
תודה לכולם

תודה לכולם שקראתם. אתם מוזמנים להמשיך לקרוא בבלוג שלי. אפשר גם להירשם כדי לקבל עדכונים מהבלוג. איזה כיף לי לקבל תגובות כאלה! תודה לכן

פרח

איזו חוויה מרעננת.והעיקר שיתייחסו אליך כנסיכה בטח היה כייף. תודה ששיתפת אותנו לי זה גרם לחייך. אגב אהבתי את השאלות על הבריאה ....גם לי יש כמה שאלות...

למעלה