ליל הסדר הבא עלינו לטובה

אורלי41

New member
ליל הסדר הבא עלינו לטובה../images/Emo48.gif

הנה אנו מתקרבים בצעדי ענק לחג הפסח ולדילמה של חלק מהפנויים ופנויות... מה עושים בליל הסדר? שוב אנחנו לבד ושוב כולם באים עם בני/בנות הזוג לסעודת ליל החג..... אוףףףףףף לפעמים לא היינו מעדיפים לבלות את ליל החג בשלווה לבד בלי שיציקו לנו בשאלות מרגיזות... בשנה הבאה .... בקרוב אצלכם... נו אז מה אתכם????? ותמיד אפשר להעמיס עלינו את תיק ההורה הבודד והאלמן. גם כך אנחנו לבד אז מה הבעיה שנדאג להם גם כן.... אשמח לשמוע את דעתכם בנדון... שיהיה לנו חג שמח

לילהסדה זוכרים את הסרט?

יש משהו בחגים שמכניס את כולם לאיזה סיר לחץ ולאו דוקא את הפנויים שבנינו.אם אני מתבוננת לאחור דוקא היום יותר נחמד לי. כבר אין את הויכוחים של -בשנה שעברה עשינו אצל ההורים שלך ,השנה אצל שלי. אני נמצאת בחיקם של הקרובים והאהובים עלי שמאוד דואגים לפנק אותי ואת הילדים. ובכל זאת בכל חג תחושת הלבד מתחזקת ונכנס עצב של בדידות שאינו ריאלי לחלוטין. וכשהעצב הזה מיתדפק על דלתי,אני משחזרת מה היה שם פעם ופתאום כבר לא כל כך עצוב.

free y

New member
ליל סדר במדבר....../images/Emo57.gif

בשנה הראשונה...זה היה שבועיים לאחר פרידה כואבת.... הילדים היו איתי, ואבא שלהם הצטרף, כשהמשפחה המורחבת עדיין לא יודעת על הסיטואציה בשנה אחר כך...היו איתי החבר´ה השנה...תורו חשבתי שזה יעבור לידי... כמו שנהנית מהשבוע בפסח, והשבוע בחופש הגדול שהם איתו, חשבתי שזה יהיה בסדר. ופתאום...נעשה לי עצוב.... ישנה חגיגה משפחתית אצל הדודים שלי... ובפעם הראשונה, פשוט לא בא לי ללכת. מתלבטת....בין ללכת לשם... לבין להיות אצל שכנים.... לבין להצטרף למשפחת אבי ילדי.... (דיברתי איתו בעניין, והוא צריך לחשוב על זה, וכנראה לתאם עמדות עם חברתו שתחיה) ופתאום...בכלל בא לי ללכת לאיזה סדר של חברים, ליצור איזה משהו מיוחד כזה של אנשים שלא מוצאים את עצמם במסגרות משפחתיות קונבנציונליות, וללכת למדבר....לטבע, לשקט ליל סדר מיוחד שכזה....

קוציני

New member
וואו זה חתיכת רעיון

גם הילד שלי לא נמצא איתי השנה. אבל אני מתאר לעצמי איזו סצנה אמא שלי תעשה לי אם היא תשמע שאני לא מגיע (כן ,יש גם אימהות הודיות שהן בעצם פולניות)

smd

New member
ליל סדר הבא הכנסת אורחים

אורלי, ראשית חנה ואני מזמינים אותך ואת ילדייך אם יש ואני מקווה שיש לליל הסדר. כיהודי חילוני לחלוטין אבל יהודי גאה יש מקום סביב שולחננו ויש מקום ללון. לבשל? זה כבר התפדיד שלי כך שאל תפספסי את דגי הבורי שיהיו על השולחן. ביתנו פתוח לא מתוך רחמנות אלה מתוך אהבת הזולת ואולי בשנה הבאה כבר בן הזוג שלך יכין לך דגים ואנחנו נבוא. ואם לא? ביתנו תמיד פתוח וליבנו רחב.

אורלי41

New member
תודה מכל הלב../images/Emo24.gif

באמת תודה על ההצעה אבל יש עלי תיק "אמא" כך שאני תקועה ולא יכולה ללכת לא לחברים ולא לאף אחד. את הבן הצלחתי לשכנע שיסע אל אביו ויעשה עם משפחתו של האב כך שלא יצטרך "להתקע" עם הסבתא ואיתי. וזהו......נעביר אותה בארוחה קלה ומכסימום אביא סרט וידאו טוב וזהו... עם תקווה ככתוב באגדה.... לשנה הבאה בירושלים הבנויה עם אהבה בלב ובנשמה .... הכוונה לאהבה אל ומ... בן זוג

smd

New member
אנשים טובים לאורך כל הדרך

אישתי ואני עם לב רחב וממשים את אהבתמו לעמנו, לפעמים קורה די לעיתים קרובות שכשאדם עוזר שואלים מה יצא לו מזה? לנו ? לנו יוצא מזה אחים או אחיות חדשים גם ככה היטלר ימח שמו לא הותיר לנו כמעט משפחה, אז למה לא להגדיל אותה בהזמנת אנשים שצר להם בלב אלינו? נכון הם עונים בכבוד ויש כאלה שאין להם היכן להיות אבל כבודם איתם ואנו מעריכים את זה אם כי לא תמיד מסכימים. חג פסח שלו לכולם.

למעלה