לילללללה טוב (: ממ התרמנו מלא , יותר ממה שצריך , איזה נחמד (: לילה טוב לכולם . שיהיה יום טוב מחר
B Barefoott New member 16/10/07 #1 לילללללה טוב ממ התרמנו מלא , יותר ממה שצריך , איזה נחמד לילה טוב לכולם . שיהיה יום טוב מחר
מ מוגי האחת New member 16/10/07 #2 לילה טוב לכולם../images/Emo199.gif חזרתי מנתניה.. פגשתי חברות מכל מיני פורומים.. =]]
L lital1993 New member 16/10/07 #3 לילה טוב../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif מחר החתונה של אחותי לילה טוב
M Mai angel המקורית New member 17/10/07 #4 יאאאאאא איזה ככיף לךך../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif בטח את מזה מתרגשת הלואי עליי חחח איך בא לי חתונה עכשיו
יאאאאאא איזה ככיף לךך../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif בטח את מזה מתרגשת הלואי עליי חחח איך בא לי חתונה עכשיו
מ מיטל עבד New member 17/10/07 #5 יאיי המון המוןן המוןןן מזל טוב ../images/Emo9.gif ואממ ליטלי, היום שאלתי את אמא שלי אם היא שלחה את הכסף והיא אמרה שהיא שלחה את זה ברשום אבל לא בדואר 24, אז זה יגיע תוך 3-4 ימים :S אני מקווה שזה בסדר..
יאיי המון המוןן המוןןן מזל טוב ../images/Emo9.gif ואממ ליטלי, היום שאלתי את אמא שלי אם היא שלחה את הכסף והיא אמרה שהיא שלחה את זה ברשום אבל לא בדואר 24, אז זה יגיע תוך 3-4 ימים :S אני מקווה שזה בסדר..
ג ג ב ש ו ש New member 17/10/07 #9 איך יצאו הגבות?../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif ושובבב..מזל טובבב
מ מורוש המתוקונת New member 17/10/07 #7 לילה טוב היתי אצל חברה שלי,ואז ישבנו בחוץ עם עוד כמה חברות וידידים ליטל המון מזל טוב. לילה טוב שיהיה לכולנו
לילה טוב היתי אצל חברה שלי,ואז ישבנו בחוץ עם עוד כמה חברות וידידים ליטל המון מזל טוב. לילה טוב שיהיה לכולנו
ג ג ב ש ו ש New member 17/10/07 #8 לילה טובבב../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif חזרתי מיציאה עם כמה חבר'ה...היה ליגה עפתי לישון..יש לי בבוקר ללכת לבנק בעז"ה ועוד לעבודה
לילה טובבב../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif חזרתי מיציאה עם כמה חבר'ה...היה ליגה עפתי לישון..יש לי בבוקר ללכת לבנק בעז"ה ועוד לעבודה
מ מוגי האחת New member 17/10/07 #11 בוקר טוב../images/Emo42.gif אני נוסעת היום לת"א ומישם לרמת גן.. איזה כייף.. יום טוב לכולם
מ מורוש המתוקונת New member 17/10/07 #12 צהריים טובים נוסעת היום להוד השרון עם חברה יום טוב לכולנו [=
M Mai angel המקורית New member 17/10/07 #14 צהריים טובים../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif מחר נוסעת לאשקלון לשישי שבת..!! המשך יום נעים לכולם!
צהריים טובים../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif מחר נוסעת לאשקלון לשישי שבת..!! המשך יום נעים לכולם!