לילך לכאן מ-*76

עגיעגי

New member
לילך לכאן מ-*76

חידון על כדורגל בחלק של הספורט ב-obox שולחים sms עם התשובות מי שעונה נכון נכנס להגרלה 4 יוצאים ובגמר גביע המדינה אלה שיצאו בועטים לשוערים 2 לקבוצה אחת שתיים לקבוצה השנייה מוצרי קד"מ-או כדורגל רו כניסה לגמר ליגת האלופות כולל אירוח במלון טיסה וכו' או מנוי שנתי לשם המשחק או מנוי משחקים לקבוצתכם האהובה איך יראה שולחננו-שולחן עם צעיפים של קבוצות פרסומת-מישהו רואה טלוויזיה ואז הפלאפון שלו כאילו נדלק כזה ומאיר וכתוב נגיד-מכבי תל אביב -מכבי חיפה-2-0 ואז האיש קופץ משמחה ואז זה כאילו רואים את הדלת של ה-obox ספורט באורנג' והקריין מסביר וזהו זה הרעיון של קבוצת *76 ממרחבים

לילך 123

New member
../images/Emo8.gif*76 רעיון מצויין

הרעיונות שלכם טובים מאוד. ויש לי כמה הערות והארות: 1. תחשבו מה יה בדוכן שלכם בתחרות מה יגרום לו להיות הכי אטרקטיבי, ויהיו שם הרבה דוכנים כאלה. מה אתם יכולים לעשות שיהיה שונה שיהיה דומיננטי שאי אפשר יהיה להתעלם מכם. איך אתם משתלטים על המרחב שכולם ידעו שאתם שםוכל זה כמובן שאתם נאמנים לרעיון המרכזי של הקמפיין שלכם:eek:box - לשרופים שביננו. 2. בקשר למוצרי קד"מ אלה מוצרים קטנים יומיומיים שמתנוססים עליהם צבעי וסמלי המותג שהם מקדמים. מה שאתם כתבתם זה מצויין בתור מתנות ופרסים לתחרות שתכננתם אבל צריך לחשוב גם על מוצרי קד"מ. 3. בפרסומת רצוי מאוד שלא תשתמשו במכשיר טלפון נייד כי אתם צרכים לפרסם את השירות. קחו את הסיסמה שלכם ומה שעומד מאחוריה ותיבנו לה סיפור קצרצר, סיטואציה מסויימת שתמחיש את המסר שלכם, ויש לכם פרסומת. תמשיכו לעדכן אותי נפגשים יום ב19:30 לילך

עגיעגי

New member
מה כבר נעשה רימוני עשן בדוכן?

אין לנו עוד רעיונות בקשר לשולחן אני אמשיך לחשוב חשבנו על מחזיק מפתחות של כדור עם הסמל! פרסומת נמשיך לחשבו כי בינתיים פשוט לא עולים לי רעיונות מספיק יפים

לילך 123

New member
רימון עשן זה רעיון מעניין../images/Emo6.gif

אין ספק שרעיונית רימון עשן לצערנו מתקשר עם כדורגל אבל אם אני לא טועה אז הזכרתם ביום שלישי שבגלל שהתחרות היא על הבקעת גולים אז הדוכן שלכם או לידו יהיה שער אולי מוקטן אבל שער שיהיה אפשר להזין את האורחים לנסות להבקיע כמו בתחרות שתכננתם בקמפיין.

עגיעגי

New member
כן נכון יכול להיות אבל איך נביא שער

וגם זה יהיה שער קטן אז איך האנשים ישימו לב ואני לא יודע במה נסמן אותו או משהו כזה

לילך 123

New member
איך מביאים שער....

תחשבו איזה חומרים אתם צרכים בשביל לבנות שער מוקטן אולי כזה שאת החיבורים האחרונים נעזור לכם לעשות במקום התחרות ואז יהיה לכם קל יותר להביא אותו. שער בגובה של מטר ברוחב של מטר ועשרים אף אחד לא יפספס. תחשבו על חומרים . אם זה חומרים שאתם יכולים להשיג או כאלה שאנחנו נביא לכם. בכל מקרה תשאירו פה הודעה עם רשימת חומרים. ואל תשכחו מוצריי קד"מ.

לילך 123

New member
גם..

מוצריי קד"מ זה מוצריים פשוטים עם הצבעים והלוגו של המותג. עטים ומחזיקיי מפתחות יכולים להיות מוצרי קד"מ תחשבו על עוד משהו חוץ ממחזיקי מפתחות, משהו שיהיה רק לכם. תחשבו על זה קצת וביום ראשון תשאירו לי הודעה עם ההחלטה שלכם כדיי שאדע מה להביא לכם

למעלה