לילי וגימס פוטר

avneri

New member
לילי וגימס פוטר

מה לדעתכם קרה לגימס ולילי בבית ספר לקוסמים אם איזה דברים התמודדו ומה היה השימוש של גיימס פוטר לדעתכם בגלימת ההעלמות

Padfoot

New member
ג``ימס פוטר

ממה שידוע לנו עד עכשיו, ג`יימס היה די שובב והרפתקן בצעירותו ג`יי קיי לא סיפקה יותר מידי פרטים על לילי- וחבל אני מקווה שיהיו עוד בספרים הבאים בכל אופן, ג`יימס נראה לי שילוב בין הארי לבין התאומים ג`ורג ופרד וויזלי-- אוהב תעלולים, להשתעשע אבל באותו זמן גם אמיץ ונחוש.

לילי וג`יימס-פרטים מהצ`ט

למרות שלא ידועים פרטים רבים, כפי שאמרתם, אתמול בצ`ט נוספו מס` פרטים: 1. כמובן, גם ג`יימס וגם לילי היו בגריפינדור. 2. ג`יימס היה שחקן קווידיץ`, ושיחק בתפקיד chaser, לא זוכר איך מתרגמים את זה. 3.(זה לא בדיוק פרט, אלא סיפור מהצ`ט) אחד הילדים שהשתתפו הציע אם יכול להיות שוולדמורט הוא קרוב של לילי, כמו דוד, או כנראה בן דוד. רולינג אמרה:``זה היה נורא דומה לSTAR WARS, לא?`` תארו לעצמכם: ``Harry, I am your uncle``. טוב, עכשיו זה נשמע טיפשי.היה שם כיף, אלה שהיו בטח יודעים, ואני מקווה שיהיה צ`ט נוסף בקרוב. וחידות נוספות, הפעם רק מהספר הרביעי: 1.מיהם האנשים אשר הארי נקב בשמותיהם כDeath eaters (משרתי וולדמורט), אך קורניליוס פאדג` אמר שזוכו? 2.למי היה צריך לקרוא סיריוס בלאק?(שמות מלאים) 3.מדוע לא הצליחו שרביטיהם של הארי ושל וולדמורט לפגוע אחד בשני? מקווה לשמוע ממכם בקרוב, ThE ReaL HarrY ShaDY(please stand up)

שי 2K1

New member
קונספירציה...

דיברת על כך שיכול להיות שהארי הוא אחיינו של וולדמורט- באתר ``הווגוורטס אקספרס`` אפשר למצוא כל יני קונספירציות מצחיקות על הספרים ובין השאר קונספירציה על כך שהארי הוא בנו של וולדמורט...

שי 2K1

New member
יש משהו בזה...

את פחות או יותר צודקת...אחרי הכל גיימס, בעזרתם של לופין,סיריוס (ואולי פטיגרו?) יצר את מפת הקונדסאים!!! ודרך אגב-בספר הראשון דמבלדור אומר שגיימס השתמש בגלימה בעיקר כדאי לגנוב אוכל מהמטבחים...

למעלה