לילית יקירה :)

Dovsha

New member
לילית יקירה :)

קודם כל ברוכה הבאה לפורום, מקווה שתהני... דבר שני - בקשר להודעות שלי ושל פושקלה, אז בואי אכניס אותך לסוד העניינים. הכירי נא - פושה, ילדון קטן, מפגר אך סמפטי, סתם ססתתתםםם! פושה הוא נשמה קטנה ומיוחדת שמנסה למצוא את מקומה בעולמנו הצר..., אבל שמחתי לשמוע שההודעות שלנו שעשעו אותך :)), אה ובקשר לנהג אוטובוס - תראי מה זה! כ``כ הרבה פעמים אני נוסעת בקו הזה, ודווקא כשהחלטתי סוף סוף להגיד לו משהו, ככה, לפתע פתאום הוא נעלם... כבר יומיים שאני נוסעת בלעדיו :\. בכל מקרה שוב ברוכה הבאה, את המנהלת את כבר מכירה אז יש לך כבר פרוטקציה קטנה :]. שיהייה לך אחלה של יום בהביי דובשה.

The Lilit

New member
דובש`לה !

דובשה ! תודה על קבלת הפנים ! ממש נעים להסתובב בפורום הזה , כ``כ הרבה פירגון וחמימות אחד לשני , עוד רגע גם אני נפתחת לכתוב פה מרחשי ליבי . בקשר לנהג האוטובוס - כתבתי לך מתוך תחושת הזדהות - גם אני הרבה פעמים מרגישה תחושות נעימות כתגובה להתנהגות של אנשים או לאנשים עצמם ואני לא אומרת אותן , התחלתי לשים לב למה שהאמירה הזו יכולה לחולל ,כשפעם אמרתי לחבר מחמאה על מישהי אחרת שהיתה באותו מעמד ובפשטות יומיומית הוא אמר לי : אז תגידי לה ! וחשבתי כמה המילים שלו נאמרו בתמימות וללא כוונה ( למרות שהן גרמו לי מבוכה קלה ) אבל מאז אני מקפידה להעלות את המחמאות והמחשבות הטובות על אנשים סביבי, על דל שפתי . הן כמו מגע קסם למי שמקבל ... היי טובה ... שיהיה טוב ... The Lilith

למעלה