לילית ואדם......חלק 1

אפולו68

New member
לילית ואדם......חלק 1

הישיבות במזכירות המחלקה היו תמיד משמימות נוררא ...כל יום ג' היתה אחת כזו ותמיד השתדלו הכל חוץ מן הראש והדובר שרצה להעלות נושאים לדיון לעשות משהו חר על מנת להעביר את הזמן. נכנסתי והתיישבתי בקצה הרחוק של השוללחן האובלי עליו התקיימו הדיונים. הוצאתי מן התיק את המחשב הנייד שלי ותיקנתי שוב את ההרצאה ומצגת התמונות שהכנתי לכנס באנגליה בשבוע הבא. "בנג'י, לא אכפת לך אם אשב לידך" היא שאלה כשנכנסה לחדר הישיבות. לא, עניתי הייתי כה שקוע שממש לא היה אכפת לי מי ישב לידי. נעה נכנסה והתיישבה לא רחוק ממני. גם היא הוציאה את הפאלם שלה והחלה לארגן את יומן הפגיושת או לקרוא את המיילים שקיבלה לרגל הכנס שארגנה ואמור היה לצאת לפועל בעוד שבועיים. הכנס הזה משגע אותי, סיננה, לו ידעתי שזה כרוך בכ"כ הרבה תכתובות אגו הייתי מוותרת מראש. אבל עכשיו אין חזרה ..זה כמו למעוד פעם אחת ואח"כ אין דרך חזרה ....כן עניתי לא מסיר את עיני מהמסך מנסה בכ"ז להתרכז. הישיבה החלה בסקירה של מצב התקציבי של המחלקה אלו היו סקירות משממימות במיוחד ואני שקעתי בכתיבה. נעה היתה מבוגרת ממני בכעשר שנים, אישה נאה משכילה ומטופחת באמצע שנות הארבעים של חיה. היא נחשבה למרצה פופלרית ומבריקה. לאחרונה נפוצו שמועות במחלקה כי היא בחרה לחיות בנפרד מבעלה אך לא הייתי בקשרים מספיק עמוקים על מנת לשבת איתה וללבן את הנושא. אני הייתי מן המצטרפים החדשים לסגל. מנסה את אט לקנות את מקומי. חייכתי לכיוונה של נעה חיוך של אהדה השתתפות בצער והבנה והמשכתי לכתוב. תוך כדי עבודה ראיתי ראיתי שאני זקוק לעוד פרט ומיד פתחתי את תוכנת המייל על מנת לכתוב מייל בהול לחבר בחו"ל. כמה דקות אחר כך....ראיתי שהמייל מהבהב כאלו קיבלתי מייל. הופתעתי הרי אינני יושב בחדרי והמחשב אינו מחובר לרשת. פתחתי את המיל בכל זאת... זה היה מייל מנעה. הסתכלתי עליה ופניה אמרו ...תקרא ! רק עתה הבנתי...היא שלחה לי מסר באמצעות התקני האינפרא אדום שיש לשנינו במכשירים הניידים. חייכתי חיוך של אההה (=נפל לי האסימון) ופתחתי את המייל...: "בא לך לשתות קפה יחד אחרי הישיבה המשמימה הזו..." נכתב במייל"..בוא לחדרי במכון יש לי שם מכונת אספרסו ועוגה ביתית...חבל ללכת לקפיטריה הקפה שם זול ופושר". "כן" עניתי תוהה על הענין הפתאומי שגילתה בי. "16:00 טוב" ? כתבתי בחזרה והבטתי בה לראות שקיבלה את המסר. היא הנהנה בראשה לאות שהבינה והזמן מוסכם עליה. הישיבה נמשכה עוד כשעה אני סיימתי את הגהותי הצבענו על פרט שולי ונדברנו להפגש שנית בהמשך השבוע: "לליבון הענין" בשעה היעודה התייצבתי בחדרה של נעה במכון. חדר פשוט עמוס בספרים ובמרכזו שולחן ועליו מחשב עם מסך גדול (19")המכונה כבר עשתה קולות של רתיחה וניחוח של קפה לאווצה מילא את החדר... חזק או חלש ? שאלה.בשבילי חזק השבתי. נו....אז איך אתה מתרשם מן המחקה אחרי 10 חודשים שאלה ...תוך כדי שהתיישבה על הכורסא ליד ארון הספרים הגדוש... התחלטי לסקור את דעותי הסברתי לה מה הם חששוי תקוותי... איך שהוא זה נראה שהדברים עניינו אותה רק למחצה. לאחר שדברתי כמה דקות עצרה אותי ואמרה: תראה בנג'י . אני חושבת שאתה טוב אני רוצה לעזור לך אך אני גם צריכה עזרה. אולי נוכל לעזור האחד לשניה. טוב ...עניתי בהיסוס במה הענין.....? תראה אני ממש משתגעת מן הכנס הזה אני רוצה שתעזור לי לארגן אותו..נראה לי שנוכל לעבוד יחד ...מה את האומר ...תקבל על זה המון קרדיט במחלקה ואני גם אזרוק מילים טובות...בחלונות הגבוהים יותר ... מה דעתך....? המחשבה קסמה לי. מאד רציתי לעזור בארגון כנס ידעתי שהמחלקה מאד מחשיבה את מי שמסייע בארגון כנסים בינ"ל מה גם שהקשרים שטווים סביב עבודה כזו לא יכלו להזיק . "תראה", כל הניירת אצלי בבית פזורה על שולחן העבודה . מה דעתך לקפוץ מחר אחרי העבודה נעשה סדר חלוקת עבודה ונראה לאן זה מתגלגל....

אפולו68

New member
לילית ואדם -חלק שני על פי בקשה

בשעה 22:30 אחרי שרכננו על הניירות קרוב ל3 שעות הרצנו מיילים לרחבי תבל ושתינו כמויות קפה שמספיקות לשלוש פלוגות מילואים בתנאי שדה ישבנו נעה ואני על הספה בביתה מותשים. הצלחנו לעשות את רוב העבודה ולייצב את המצב כך שהכנס כבר עמד על רגליו. אמרתי לנעה : לא ידעתי מעולם שאירגון כנס זה עסק כה נפתל מסובך ומלא אגו...או כן אמרה זה עסק מלוכלך לפחות כמו המאבק על הקידום או פרידה מנישואין..הבנתי את הרמז ושאלתי בענין. היא החלה לספר ...דיברנו קרוב לשעה נוספת תוך שהיא נלהבת ואני מנסה בכל דרך להשאר ער. לקראת 23:30 חשתי שאם לא אלך ארדם בדירתה ואובך ולכן עצרתי את שטף דיבורה ואמרתי: נעה אני חייב לזוז אשתי מחכה לי. אוי נכון לא שמתי לב לשעון אמרה נעה . בוא אלווה אותך לדלת. לקחתי את מעילי ואת התיק וצעדנו לעבר הדלת. כשרכנה לפחות את הדלת..נגעה קלות בצידי. אני התעלמתי. בנג'י אמרה אני אסירת תודה ...אין לי מושג איך הכנס הזה היה מתרומם בלי הסיוע שלך. אנו חייבים להפגש לסגירת פינות..מחר אולי...בבוקר לפני שמתחילים ללמד? בסדר עניתי..תודה על המאמץ בנג' ובאמרה זו כרכה את ידיה סביב צאוורי ונשקה לי על הלחי שדיה נלחצו אל חזי ולרגע חשתי מעורר.... אך לא הנחתי למחשבה לעורר בי יותר אני הרי נשוי אב לילדים, לא אתן ללילית זו לפתות אותי ואולי היא איננה מתכוונת לכך ואני סתם משתגע... במחשבות פזורות אלו יצאתי מביתה וירדתי במדרגות... כשנכנסתי למכונית והנחתי את הטלפון הנייד בעריסת הדיבורית..הוא צלצל. עניתי ...תודה על הכל אמרה נעה בקול...מעניין. אין על מה אמרתי.. התבוננתי אחריך כשירדת במדרגות אמרה נעה ירדת בצעד קליל כמעט מרחף...אהבתי את זה. לילה טוב המחשבות לא הרפו כל הלילה גם כששכבתי חובק בזרועות אשתי הרהרתי בה ...האישה הזרה הבוגרת הבשלה המנסה או שנדמה לי שמנסה לפתות אותי... התקשתי לחרוץ את משפט הענין...אך בין לביו התקשיתי...מאד...בבוקרו של יום קמתי עם זיקפה קשה יותר משהיתה לי מאודי...ממש כואבת.... ידעתי שהיום נפגש שוב בביתה בטרם ניסע ללמד. ולמען האמת...כבר קצת ציפיתי לכך למרות שידעתי שלפנינו עבודת ניסוח משמימה ומעצבנת. כשהגעתי כבר היה ביתה רווי ניחוח של קפה טחון טרי ופרוסות קלויות של לחם. היא פתחה לי את הדלת רעננה ומקולחת שערה היה רטוב והיא הדיפה נחוחות מבושמים.. למרות שהיא לבשה לבוש רגיל לגמרי היה משהו נורא סקסי ומלא הוד בתנועותיה. התבוננתי מקוסם ומפוחד בלילית המלכת עלי קסם. התחלנו לעבוד...תוך כדי עבודה התקרבנו זה לזו..כדי להביט בדפים בצגי המחשב. הניחוח היכה בי וגם הקרבה...ואז זה ארע...היא העבירה ידה על עורפי...ולחשה...אני רוצה....אני רוצה להסניף אותך....ונשקה לערפי צמרמורת עברה בי...

אפולו68

New member
לילית ואדם -חלק ג' -מוקדש לשרית

אצבעותיה המטופחות על עורפי העבירו בי רעד שלא חשתי כמותו מאז נשקתי לאישה לראשונה בחיי...תחושה שכל השערות הקטנות בגב סומרות ושכל עצב בגוף מכוון עתה רק למודוס של הסיפוק המיני. בנגי היא לחשה...אני רוצה בך ...רוצה אותך...משתוקקת לך כבר הרבה זמן....ועכשיו...עכשיו אני בפעם הראשונה גם מוכנה להודות בפניך ברצון הזה בהשתוקקות הזו ...בנג'י...אני טורפת אותך במחשבתי כבר חודשים....ואני מאד מאד....רוצה בך.... היא סובבה את פני והבטתי בעיניה....היו לה עיניים ירוקות כחולות עמוקות....הן היו גדולות ונוקבות ועמוקות כים בגוון שמצוי רק במפרצים העתיקים בתורכיה. הבטתי לתוך עיניה ...חלפה אולי מחצית השניה שבמהלכה התלבטתי את כל ההתלבטויות המוסריות האופורטוניסטיות המקצועיות האפשריות...היו שם אשתי, ילדי, הורי, מורי , וחברי כולם נכחו שם במחצית השניה של ההתלבטות....נעה רק שמעה אותי נושם בכבדות....ידה האחת המשיכה להחזיק בלחיי...ידה השניה חיבקה אותי...ירדה למתני....ואחזה בחגורת מכנסי... בנג'י.....אל תתמהמה.....קח אותי.....קח אותי... היא קרבה אל פני ונשקה ...שפתיה היו מלאות ונשיקתה חושנית בתחילה לא שיתפתי פעולה אך מרגע שפישקתי את שפתי מעט לשונה חדרה אל תוך חלל פי ועשתה בו עבודה מיומנת...ניכר היה בה שלבד ממידותיה ויכולותיה בהוראה ...עמדה לפני מאהבת...מן השורה הראשונה ... ידי נשלחה אל חזה....בהיסוס בפעימות לב...הולמות.. היה לה חזה גדול דשן....כבד...חשתי את כובדו מבעד לחולצת הטריקו והחזיה היוקרתית שלבשה ...השתוקקתי לגעת בו לחוש אותו למולל את פטמותיה היא הסירה את חולצתה באחת..... תוך כדי שלא הרפתה מלנשק את פי..... את השאר אתן לכם רק לנחש.....

למעלה