לילות

מורןא

New member
לילות

מה שלומך? מקווה שאת מרגישה יותר טוב. מקווה שחברך גם יותר בסדר. תכתבי משהו שנדע שאת בסדר :) יום מקסים מורןא

מורן יקרה שלי!

אכן, נעדרתי... היו לי אינסוף סידורים ועיסוקים ולא הייתי בבית שלנו ככה שבקושי היתה לי גישה למחשב.. בגדול: אני מרגישה הרבה יותר טוב. התחלתי לשלוח קורות חיים לכמה מקומות ואני מקווה למצוא לי משרה נוחה שגם תרחיק אותי לכמה שעות מהעול של בנזוגי האהוב והמקסים אך התלוי. כ"כ תלוי. מעבר לכך שאני זקוקה להכנסה נוספת, כמובן. הפסיכיאטר שלי אומר שהטיפול שלי בבנוזגי מחזיק אותי "למעלה". אני חושבת שהוא צודק. בנזוגי מרגיש יותר טוב. בהחלט מרגישים שהכדורים האנטי-דיכאוניים משפיעים. הנה: הבוקר, לדוגמא, הוא הלך לבד לעשות סידורים בביטוח לאומי. סידורים מהסוג הזה, שנקעה נפשי מהם, נופלים בדר"כ עליי. והנה!! יש עתיד... מה קורה איתך??? אני ממש מצטערת שנעלמתי. מה קורה עם כל האחרים פה? אני יוצאת לבדוק מה התחדש פה. שבוע טוב ונעים לך ולכולם!!

מורןא

New member
אני שמחה שיותר טוב../images/Emo24.gif

חשוב שתעבדי ולא תהיי רק בבית כי זה רק עושה יותר רע. גם להיות כל היום אחד בתוך השני בבית זה לא בריא ופשוט טוב שתמצאי עבודה ותכנסי לסדר חיים שיגרתי. אני שמחה לשמוע שגם הוא מרגיש טוב יותר... תשתדלו לשמור על זה :) שלך מורןא

תודה יקירה

התגעגעתי אלייך... מודה..! את צודקת 100%. אני חייבת לצאת מהבית, מה גם שנראה לי שזה ידחוף אותו החוצה כי מאד מדאיג אותו להשאר כאן לבד כשאני אינני... אמן אמן. מה קורה אצלך? ספרי לי!! חיבוקים

מורןא

New member
אצלי הכל רגיל

עבודה לימודים.. הלימודים קצת קשים וזה מתיש אבל מה לא עושים בשביל תואר (:)

שיגרה זה לא רע...../images/Emo105.gif

גם אני מתחילה ללמוד בסוף נובמבר ומחכה כבר בקוצר רוח... אני רואה שאת קצת ב"קיצורים" אז כשתנוח עלייך הרוח דברי איתי בהרחבה!! שבוע נעים!
תיהיי בקשר!

למעלה