לילות קשים

shellyst

New member
לילות קשים

הי, איתי בן שבועיים והלילות קשים מאוד. בלילות האחרונים הוא צמוד אלי ל-3-4 שעות של אכילה סירוגין. ניסיתי לשאוב והולך בסדר גמור. אחרי ארוחה שאובה הוא נרדם למס' שעות ומאפשר לי לאגור כוחות. אני רוצה לתת לו ארוחה אחת שאובה בלילה. איזו כמות כדאי לשאוב על מנת שלא יזרק חלב יקר ? (הבנתי מתשובות קודמות שלא רצוי לתת את עודף החלב בארוחה הבאה)

sagitlaleche

New member
לילות קשים ../images/Emo20.gif

שלי, מזל טוב! ההתחלה קשה, אבל התוצאות שוות את ההשקעה! לתינוק שרק נולד אפשר לפעמים לקרוא עדיין עובר. הוא זקוק לאמא מהצד השני של הבטן. זה מתיש וקשה אך אלו הם צרכיו ולעתים כדאי להיערך בהתאם כדי לספק לו את כל מה שצריך. אם מתן בקבוק בלילה יעזור לך לשרוד את הימים והלילות לכי על זה! לעתים בגיל כה צעיר מתן בקבוק עשוי לגרום לבלבול בין הפטמות (השד והבקבוק) ולכן כדאי לחכות קצת עד גיל 6 שבועות. הבלבול לא קורה אצל כל התינוקות, ויש כאלו ששורדים את המעבר בקלות, אבל יש כאלו שמסרבים לחזור לשד. אנא היי עם יד על הדופק בנושא. כדי לא לזרוק חלב אם יקר שנשאב וחומם כבר, את יכולה לשאוב כמה שאת צריכה ולחמם בכל פעם כמות קטנה (50 סמ"ק) ואם הוא צריך עוד לחמם עוד. חימום כמות קטנה היא תהליך מהיר למדי. אין צורך להגיע לטמפרטורות גבוהות. בסה"כ התינוק מקבל את החלב מן השד בטמפרטורת גוף, כלומר עד 37 מעלות צלזיוס. בהצלחה.

למעלה