לילות ללא שינה

לילות ללא שינה

הלילות הפכו להיות לילות לבנים, אני מרדימה את ביתי עם הנקה ובלילה היא לא מקבלת הנקה בכלל, היא קמה בין 45 דקות לשעה במשך כל הלילה כאשר הקימה שלה מלווה בבכי ומצרחות, הלילה הזה הנקתי אותה בשעה 01:00 והיא נרדמה כעבור שעה קמה שוב וכך זה נמשך עד השעה 05:00 בבוקר קמתי והכנתי לה תחליב חלב היא אכלה ונרדמה עד שהערתי אותה בבוקר. מה עושים איך ממשיכים כך ללא שינה. חשוב לציין כי בעלי לא מוכן לקחת חלק פעיל בלילות כך שאני לא מצליחה לתפקד בעבודה ואחריה

כמה שאלות לפני מענה

בת כמה התינוקת? האם את חזרת לעבודה? אם כן- האם את שואבת בזמן העבודה? האם היא מקבלת תמ"ל באופן קבוע, ואם כן- כמה? תודה! אורית מדריכת לה לצ'ה

לילות ללא שינה תשובה

ביתי בת שנה וחצי חזרתי לעבודה כאשר היא הייתה בת 9 חודשים אני לא שואבת חלב, עד לפני חודש וחצי היא קיבלה אחרי הגן הנקה, וכיום היא מקבלת הנקה אחת לפני השינה. אתמול ספציפי היא לא הרגישה טוב וקיבלה הנקות נוספות. היא מקבלת תחליב חלב רק בשעות הבוקר בערך ב- 5:00 והיא ממשיכה לישון עד 07:00, היא מקבלת 120 CC. חשוב לציין כי היא מאוד עקשנית, היא כמעט שנה בגן ורק לפני כשלושה שבועות היא הפסיקה לבכות ולהפרד ממני בנשיקה ולהתראות. גם שהייתי באה לגן ורואה שהיא שמחה ומאושרת איך שהיא הייתה רואה אותי היא הייתה עושה פרצוף של בן אדם סובל והגננות היו צוחקות מזה. גם במריבות שלנו היא מאוד עקשנית ולא מוותרת אולי בלילות היא קמה כדי לבדוק האם הפעם אני יתן לה הנקה. היא אומנם בת שנה וחצי אך גם הגננות וגם טיפת חלב אומרים שהיא תואמת את גיל שנתיים וחצי שלוש. חשוב שוב לציין שהיא מדברת שוטף ומבינה הכל

למעלה