לילות לבנים..

לילות לבנים..

לא יודעת מה לעשות כבר... אני לא מסוגלת לישון בלילות,גם אם אני מרגישה עייפה וסחוטה אחרי יום ארוך,אני נכנסת למיטה מנסה להירדם ו...לא הולך. אני שוכבת במיטה עם עיניים עצומות,כמו מפגרת,וערה לגמרי... גם אם אני נרדמת,אני מתעוררת כל הזמן שוב ושוב,אני ישנה בצורה הכי תזוזתית בעולם,כל הזמן מתהפכת,מסתובבת,מתפשטת-מתלבשת,נוח לי-לא נוח לי, קר לי-חם לי,הולכת לישון בצד אחד וקמה בצד השני. אין לי יכולת להסביר כמה זה מעצבן ומתסכל,יש לילות שאני פשוט בוכה בגלל זה כבר. כל רעש קטנטן מעיר אותי ושובר לי את השינה,ובלילות שאני מצליחה לישון בצורה רציפה של כמה שעות אני מתעוררת מחלומות וסיוטים. ולכן כבר מעדיפה להישאר ערה מאשר לחלום אותם... אני ישנה בין שעתיים לשלוש בלילה,וסובלת מזה כל הזמן.אני עצבנית כל היום וסובלת מכאבי ראש וחוסר סבלנות ועירנות,לא מסוגלת להתרכז בכלום. אני כל הזמן צריכה לרחוץ את הפנים או להתקלח בכדי לשמור על עירנות מינימלית,בקיצור אני פשוט לא מתפקדת... כבר שנים שאני סובלת מזה,אבל אז יכלתי להתמודד עם זה,בזמן האחרון המצב החריף והפך לבלתי נסבל ממש,וגם אם אני מנסה לישון קצת בצהריים אני מתעוררת אחרי 45 דק' גג ויותר עייפה ממה שהייתי שהלכתי לישון. זה מצב קטסטרופלי,ממה הוא יכול לנבוע?אני לא מוכנה בשום אופן להשתמש בכדורי שינה, אילו דרכים אחרות וטבעיות יש להתמודד עם העניין?

דנטל

New member
תיאור כמעט מדויק של מה שהיה לי פעם

היום אני יותר רגועה בשינה ונרדמת יותר בקלות. לא יכולה להגיד שהמצב טוב, אבל הוא לא גרוע כמו שהיה פעם, גרוע כמו מה שאת מתארת. להגיד לך את האמת, לא עשיתי כלום. זה פשוט השתנה משום מה. לא יודעת למה. אולי במצב הנפשי שלי הפכתי לאדם יותר רגוע. לפי התיאור שלך ולפי המידע שאספתי לעצמי מקריאה של מאמרים, את חייבת ללכת למעבדת שינה. באמת שחייבת. את סובלת מבעיה ממש חמורה. בדרך כלל מספרים על כל מיני חומרים מרגיעים בשביל לשפר את איכות השינה, אבל אצלך יכול להיות שישנם עוד גורמים. קשה לי להאמין שסתם מרקחת פסיפלורה, למשל, זה מה שיעזור. יכול להיות אפילו שיש פה בעיה של נשימה. את באמת באמת חייבת ללכת למעבדת שינה. זה המקום שעלול לעזור במקרה שלך. הלוואי שאיחולי לילה טוב היו עוזרים.

אני פשוט שוכבת

ובהה בקיר משעה 11 בלילה עד 4 בלילה ובסוךף נמאס לי אז אני עוברת לסלון וישנה שם שעה שעה וחצי וזהו זה לכל הלילה.... המוח שלי לא נמכבה בלילה הוא עובד שעות נוספות

למעלה