לילה

לילה

אתם לא יודעים איזה מגילה כתבתי מקודם אבל הפלא הדפוק הזה החליט שהחיבור אבד... המגילה בקצרה, מה עבר עלי בזמן האחרון, רבתי עם שתי בנות[נקרא לאחת מהן א` לשניה לא נקרא][4, אבל אחת לא מדברת איתי סתם, ועוד אחת לא קשורה לסיפור הזה] בגלל משהו שכתבתי בבלוג[ז``ל] הן התעצבנו, הן אומרות שהן תמיד ניסו להכניס אותי לחברה, ושהן התחננו שאני הבוא בל``ג בעומר, לגבי ל``ג בעומר זה לא נכון, אני באתי כי זה היה בבית של חברה שלי[נקרא לה מ`, עוד נצטרך אותה] וחברות שלי, עכשיו הן מכנות אותי בשמות א` קוראת לי לסבית[האמת אני הומו, אני אוהבת בנים] וצבועה[בחיים לא צבעתי, אני שחור פחם טבעי] והשניה קוראת לי שטן[באמת אני לא מלאך] ביום הכי נורא בחיים שלי, שבכתי איזה 5 שעות, א` דיברה[צעקה] הרבה שטויות, כמו איך שאני כזאת לא מקובלת ואיך שכולם מדברים עלי מאחורי הגב, ואיזה מוזנחת אני ניראת... ולזאת שהרגיע אותי היא אמרה איזה פדיחות היא עושה לעצמה שהיא מסתובבת איתי, אבל מכל מה שהיא אמרה הכי מהדהד לי בראש זה שההוא שאני אוהבת צוחק עלי איתן, לא יודעת אם זה נכון אבל מאז החלטתי לשכוח ממנו, כמה ימים אחרי מ` דיברה איתי אז א` אמרה לה מה היא פונה אלי, והיא לא רוצה שהיא לא תדבר גם איתה, אז איזה אחת שאלה מה קרה בני לבין א` והיא אמרה לא שיש לי בעיות ולא כדי לה להתקרב אלי, אני כמו טיפשה שתקתי, ועוד כמה ימים אחרי היא הסתכלה על התיק שלי, לא שזה כזה ביג דיל, היא הסתכלה על מה שכתוב עליו[אמת יותר מדי כתוב עליו] ואז אמרה לאחת החברות שלי איך היא לא מתביישת שהשם שלה כתוב על התיק שלי, היא שתקה, אני הלכתי משם, לא היה בא לי לשמוע אותה. נחזור כמה ימים לפני, למה עוד אחת לא מדברת איתי, היא[נקראת ש`] אמרה שאם אני לא עושה משהו עם זה שאני אוהבת אז היא עושה, זה עיצבן, אותי אפילו שזה היה בצחוק, זאתי שרבתי איתה כמה ימים אחרי ראתה הודעה ששלחתי לרותם עם הסיפור הזה, וצעקה על ש` ועוד מישהי[ההיא שניסתה להרגיע אותי, שאגב לא ממש מתיחסת בזמן האחרון, ואגב לא ממש סובל את ש` ] צעקה עליה באיסי[כמה שאפשר לצעוק שם] עכשיו גם ש` גם א` ועוד אחת, ואחת שאין לי מושג למה לא מדברות איתי, לי נמאס, יותר אני לא לוקחת ללב... סורי על החפירה[ושגיאות כתיב-ארנון] הערה לעצמי-זה מכאיב את היד לכתוב מגילות מהפלא, וזה עושה הרבה רעש גם במצב שקט

משהו ששכחתי

נכתב אחרי מקלחת של שעה וחצי, ריב עם סכין גילוח, שיחה חסרת כל תוכן עם מרי שלי[רותם, למי שזוכר] ובשעת הקשבה לעברי[תעשה לי משהו] לידר [עזבו, אני באמת לא קשורה לכלום] ועשיתי קעקוע[טאטו, האלה שבצ`יפס] של נחש[אל תשאלו איפה] ועשיתי במחשב[האינטרנט-ז``ל] לוגואים חמודים לפורום, חבל שאין אינטרנט [עוד כמה הערות לעצמי-להתחיל להיות קשורה לחיים, לקחת את החיים בקצת יותר רצינות, להפסיק לשכוח מה אני רוצה, ולהפסיק לכתוב דברים בסוגרים, ובאמת, באמת להיות קצת פחות מטומטמת ולחזור לשפיות]

אוקיי

איזה באסה. אתמול הייתי בפורום עד 3 ככה. אם הייתי יודע שתהיי-הייתי מדבר איתך. אוף איזה באסה. איפה עשית קעקוע? ועוד משו:איך זה משפיע על חיי החברה שלך שאת לא מדברת עם 4 החברות(?) האלה?

אתה מזכיר פסיכולוג

זה לא ממש משפיע, רק שאני מתרחקת מהן, לא להיות בטוח ראיה שלהן, ואת הקעקוע עשיתי קצת מעל החזה...

אז מה ההתרגשות?

את גם ככה שונאת אותן...חוץ מזה שנה הבאה הכל יכול להשתנות,אולי החופש יעתה משו. ובנוגע לקעקוע-ממתי בנות(דתיות?) עושות קעקוע? ועוד מעל החזה? חסר מקומות? ציפית שיראו את הקעקוע?

אני מיוחדת

זה קעקע שיורד קודם כל, ורואים אותו עם החולצה שאני לובשת עכשיו, וחוץ מזה אם היית רואה אותי ברחוב לפני שנה לפחות לא היית חושב שאני דתיה, עכשיו אני לובשת יותר חצאיות[עם מכנס יש לי הרגשה שמסתכלים לי על התחת] אבל חולצות עם מחשוף, ואל תגיד איזה מין דתיה אני כי בשבילי דת זה לא לבוש ומראה, זה מה שיש בנפש, דרך המחשבה, אז נכון שבנות צריכות ללבוש צנוע, אבל אני לא אלך עם חולצות עד המרפק וחציות וגרביונים, אני כן אלך עם חולצות עם שרוול ממש קצת ומחסוף קצת גדול... אבל לא משנה מה אני לובשת, אני אשמור שבת, ואני האמין באלוקים, ואיפשהו עמוק בתוכי אני אוהב את כל הנאומים והשירים והספרים שקשורים בדת[אני באמת צריכה להפסיק לחפור]

חח התבלבלתי

התכוונתי שאמנם זה שאת הולכת עם חצאית-לא עושה אותך דתיה(כי את שמה חצאית כי מסתכלים עלייך עם מכנסיים). אבל יש משו במה שאת אומרת שהדת זה לא רק מבחוץ. אבל זה עדיין לא עושה אותך דתיה... מה את חושבת?

ממתי אני חושבת?

סתם, אני חושבת שאני כן דתיה, זותומרת אני לא חושבת אני יודעת, מאז שאני מכירה את עצמי אני יודעת שאסור להדליק אור בשבת[ועוד כל הל``ט אבות מלאכה] ושיש מישהו שם למעלה שאין לו דמות והוא ברא אותנו, וכל הזמן הייתי בחינוך דתי מרצוני החופשי, בקיצור אין לי מושג מה אני רוצה להגיד בזה חוץ מזה שאני דתיה לעומת כמה ``דתיות`` שאני מכירה

נראה לי אני צריך

תמונה שלך... איזה פון יש לך? (דרך אגב אני בפון,אז אני אבדוק כל כמה דקות אם הגבת-אם תגיבי כמובן)

נוקיה 3100 של אורנג`

כנס לכרטיס האישי שלי בפון בגירסה המחודשת של הפורומים, אאל``ט יש שם תמונה של מישהי עם דובי, זאת אני[המישהי, לא הדובי]

למעלה