לילה...

new_rider

New member
לילה...

הייתי רוצה להתחיל לשמוע קצת דת´ או איך שלא כותבים את... יש לכם להקות טובות למתחילים או בכלל? מישהו פעם המליץ לי על at the gates הם נקראים דת´? הם שווים שמיעה? תודה..

Bodom-child

New member
תסתכל

בעמוד הקודם בהיסטוריה היה שם דיון די נרחב עם מלא המלצות על להקות

Bodom-child

New member
תסתכל

בעמוד הקודם בהיסטוריה היה שם דיון די נרחב עם מלא המלצות על להקות

shay or eli

New member
אני לא מבין גדול בדת´

בעצם אני בכלל לא מבין בדת´, אבל אני אוהב את הלהקה Cannibal Corpse. שירים מומלצים: Absolute Hatred, Blood Dreched Execution, Beyond The Cemetery, Orgasm Trough Torture, Pounded Into Dust. עוד להקה נחמדה, Six Feet Under. שירים מומלצים: War Is Coming, Victim Of Paranoid, Hacked To Pieces, Lycanthropy מקווה שעזרתי!

a_duck

New member
אני מציע לך.....

DYING FETUS NASUM NILE DEICIDE IMMOLATION NAPALM DEATH CANNIBAL CORPSE MORBID ANGEL אם אתה רוצה עוד אז תגיד...כי אין לי כוח לכתוב עוד פעם הרבה להקות ואז בסוף אף אחד לא יוריד את השירים שלהם...כתבתי לך את הלהקות הכי טובות לדעתי...

אני הייתי מוסיף....

דרך אגב, אני מצטער שההמלצות שלי יותר רכות ברובן, ככה אני, מה לעשות. At The Gates, Bloodbath, Atheist, Death, Opeth, Cryptopsy, Circle Of Dead Children, Pestilence, Cynic, Hypocrisy, Dark Tranquility, Arch Enemy, In Flames, Benediction, Obituary, Carcass, Malevolent Creation, Dismember, Edge Of Sanity, Soilwork, Eucharist, Suffocation זה מה שעולה כרגע בראשי, אופת´, קריפטופסי, דארק טראנקויליטי, דת´, סיניק, את´איסט ובלאדבאת´ (שלושה שירים אבל מי סופר) הן המומלצות ביותר.

metal head

New member
ואני הייתי מוסיף...

morbid angel, children of bodom, sacrilege, chastisement, amorphis, sepultura (הממש ממש ישן), אבל גם כל מה שיעקב הזגג אמר זה להקות מצויינות והייתי ממליץ בחום על dismember, hypocrisy, edge of sanity וכמובן in flames האדירים!

new_rider

New member
לכולם! ממש תודה...

אבל זה קצת מבלבל כל השמות האלו אם הייתם יכולים קצת לצמצם... בכל זאת תודה אני אחפש את כל הלהקות(לפחות רובם...) ושוב תודה!

MESHUGGAH

MESHUGGAH היא להקת דט´ מדהימה בשבדיה פשוט מטאל במיטבו בעיקר הדיסק none והשיר מתוכו ritual שווה ביותר!!!!!!!

למעלה