לילה של NBA : שישי 21.12

STEVE NASH

New member
שכחתי משחק אחד

סיאטל מנצחת את טורונטו 123-115. הסוניקס המטירו 67 נק' בחצי השני וכמעט שמטו יתרון 17 בדקות האחרונות כשקלדרון הוריד ל5 בלבד, הכי קרוב שהראפטורס יכלו להגיע. קווין דוראנט בלט בסוניקס עם 27 נק' באחוזים טובים לשם שינוי, ווילי שצ'רבייאק הוסיף 23, כריס ווילקוקס 16, גרין,רידנאור,ווטסון וקוליסון[10 ריבאונדים] 10 נק' כ"א. כריס בוש סגר על 26 נק' ו13 ריבאונדים לקנדים, אנתוני פארקר הוסיף 18,ג'ייסון קאפונו 16 ו4 שלשות, חוזה קלדרון רקד על הפארקט עם 15 נק' ו16 אסיסטים,קרלוס דלפינו תרם 15 משלו.

Itai7

New member
הבלייזרס עם 10 ברציפות

הקבוצה הזו הזויה
, אבל תענוג לראות תצעירים שם

STEVE NASH

New member
איזו טעות קריטית!!!!

ג'ארט ג'ק נתן חסימה בסוף?
מה פתאום! זה היה טרוויס אאוטלאו.. אני בטוח שכמה אנשים שקראו את מה שרשמתי כמעט נחנקו או שסתם שפכו את הקולה על המקלדת

TheRasmus

New member
פשוט לא ייאמן

איך הקבוצות ששולחות את "הכוכבים" שלהם לניקס נהיות טובות.

STEVE NASH

New member
משחקי יום שבת, 22.12

אינדיאנה-וושינגטון ניו ג'רזי- גולדן סטייט מיאמי-יוטה ממפיס-פילדלפיה ניו אורלינס-מינסוטה שיקאגו-יוסטון מילווקי-שארלוט סן אנטוניו-ל.א קליפרס פיניקס-טורונטו

SHNIK

New member
../images/Emo207.gif ברנדון רוי במהלך יפיפה

על הפוטנציאל שגלום בפורטלנד בכלל וברוי בפרט מדובר פה רבות וידובר עוד הרבה בעתיד, אך ארצה הפעם לקשר אתכם למהלך כדורסל יפיפה שלו מהמשחק מול טורנטו שבוע שעבר, שימו לב להחלפת הידיים לקראת הסיום, פשוט אומנות. http://www.youtube.com/watch?v=xvLneb_iBIA שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שתי פציעות משמעותיות הלילה

טים תומאס סובב את הברך כרגע לא ברור כמה זה חמור. ובאותו משחק מאנו פרק את אחת האצבעות וירד מהמגרש אחרי 2 דקות משחק בלבד (דפק לי ת'פנטזי), גם כאן לא ממש ברור מה החומרה, סביר להניח שבמהלך היום יהיו עדכונים לגבי שנייהם.

Itai7

New member
מגריידי הזה פצוע כרוני

הוא רק חזר הוא שוב נפצע מול דטרויט

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם יאו נפצע...

יוסטון עומדים להפוך לשק החבטות של הליגה במשחקים הקרובים.

Or Amit

New member
הוא לא החלים מעולם

הוא מנסה לשחק דרך הפציעה שלו (תרגום מילולי גרוע, מוקדם לי מדי כדי לחשוב על ניסוח יותר טוב) פעם שעברה הוא לא הסכים לעבור MRI כדי לאבחן, ומיהר לחזור מהפציעה. נקווה שהוא לא עושה טעויות שיגמרו לו את העונה\קריירה.

למעלה