לילה של חג

לילה של חג

סוף סוף הסתיימה סעודת ליל החג, השווער והשוויגער הלכו והילדות כבר ישנות במיטות. היה מתיש. הלכנו להקפות ב"חניכי" ו"התרגשתי" לראות את בעלי רוקד עם הספר תורה הכי מכובד בבית הכנסת כיאה לאברך חשוב בקהילה. עכשיו הוא שרוע על הספה עם הסמארטפון שקוע בפיצוח שלב 30 בקנדי קראש ואני יכולה סוף לפתוח את הטאבלט כדי לאחל לכולכם כאן א גוטן יום-טוב

חג שמח

נשמע שהיה לכם מגניב
לי יצא לרקוד בחברת כמה הזויים ש"מרגישים את אלוקים" עפ"ל... ואני כמובן רוקד אדיש כמו קיר.בקיצור,אחרי כמה סיבובים חמקתי לבית.עדיף כבר לקרוא איזה ספר..
סתם מעניין אותי,הפסקתם לשמור ביחד כתוצאה ממסקנה משותפת,או שאחד/ת ממכם שיכנע את השני/ה?
אגב,הספר תורה הכי מכובד,יעני עם הכתר הכי יפה...לא כך?!

הכי מכובד

אצל הליטאים זה הספר שנכתב עם הכי הרבה הידורים

לשאלתך אנוס,
אנחנו קילקלנו אחד את השני לסירוגין
אבל הצעד המכריע היה משותף והגיע לאחר אירוע שגרם לשתינו קצר רוחני

קיווע

New member
אם יורשה לי לשאול

איך זוגיות שנבנתה מתוך תרבות חרדית ממשיכה להתקיים ב-"עולם החופשי"?

אין חשק לכל אחד מכם בפני עצמו לחוות את העולם שמסביבכם בלי מחוייבות?

אכן

אי אפשר להגיד שאין לפעמים תחושה של החמצה ומחשבות של: מה אם היה אפשר להחזיר את הגלגל לאחור". הרבה אנוסים שמסתירים גם מבן הזוג את אניסותם חושבים שאם בן או בת הזוג היה בראש שלהם הכל היה מושלם. זה ממש לא כך.
אבל בכל זאת, בלי להשמע דביקה, בכל מקום זוגיות זה דבר שבונים בהשקעה יומיומית כרגע אנחנו ביחד ומזלנו שאנחנו באותו ראש

קיווע

New member
והאם כחלק מהפתיחות ההדדית בנושא הדת

אתם משוחחים על כך? איך האימון ביניכם ברמה הזוגית?

(סליחה אם אני חופר...)

מעדיפה לא להרחיב אבל בקיצור

עברנו טיפול, לא פיזי אבל מאד טראומתי על ידי משמרת הצניעות ובבת אחת הפכנו לחילוניים
ורק אוסיף שלא עשינו שום עבירה, סתם נטפלו כדי לספק את יצר השליטה

קיווע

New member
אני חושב שזה יותר מותג כללי כזה

כמו שלכל מכשיר סלולרי קוראים "פלאפון", ולכל רכב שטח "ג'יפ", כך לכל מי שנוטל על עצמו את תפקיד השוט והמקל קוראים משמרת הצניעות.

אני לא חושב שיש באמת ארגון גדול ומסועף עם הנהלה מרכזית, עם מאגר מידע. זה יותר נשמע כמו פרנויה.

כן. החג היה מתיש

לראות את כל האברכים הצבועים רוקדים. ממש גועל. מזמן כבר לא רוקדים לפני התורה אלא לפני מי שמחזיק, בעיקר מי שיש לו כסף או מעמד.

כיף לכם שאתם ביחד בעניין, אולי תשתפי איך זה התגלגל ואיך זה עובד לכם?
תודה

למעלה