לילה של אלבומים!

dweck2k

New member
לילה של אלבומים!

אוקיי, הלילה היה את סליי סטון עם האלבום שיש בו את Don't Call Me Nigger Whitey! ששמו ברח לי מהראש. אז בואו נעשה לנו לילה של אלבומים, שכל אחד יתן המלצה על אלבום אחד עד שנים עשר אלבומים שימלאו לו את הלילה באחלה פ'אנק שבעולם, רצוי גם לנמד! אני אתחיל מאחד וצנוע, America Eats Its Young של פ'אנקדליק. אלבום מצוין שאותי תפס מהרגע הראשון ולו בגלל השם המצוין שלו... אח... מתי מישהו יעשה "ישראל אוכלת את ילדיה" בעברית? אלבום מגניב, פ'אנקי עם שירים מצויינים. בין אם זה "I Call My Baby Pussycat" הפשוט מגניב, או "Loose Booty" עם הליין החוזר של השירה עם שם השיר. פשוט אלבום מגניב, אסקפיסטי ומצוין. דוויק

ההמלצה שלי

מאחר ולקרטיס מייפילד אין אלבום אחד מושלם, כדאי מאד להחזיק בבית את אוסף הלהיטים שלו. אצלי הלילה הזה זה A MAN LIKE CURTIS -THE BEST OF CURTIS MAYFIELD - אני ממליץ לקחת את הזמן עם קרטיס, לפעמים לוקח זמן להתאהב בו אבל זה שווה את המאמץ. שמתם לב שהתחילו לשים ברדיו בתדירות מוזרה את LITTLE CHILD RUNNING WILD? איזה בעסה שבאוסף שלי הקטע לא מופיע... ואם חרשתם כבר על SUPERFLY-PUSHERMAN תבדקו את IF THERES A HELL BELOW WERE ALL GONNA GO - לשמוע באזניות או בווליום גבוה!!! DO DO WAP IS STRONG IN HERE - לשמוע עד הסוף!!! אגב, כנל עם BILL WITHERS...כדאי מאד להקשיב לאוסף שלו. יש לו המון שירים שאתם מכירים ולא ידעתם שזה שלו - JUST THE TWO OF US LOVELY DAY LEAN ON ME שמתם לב שAINT NO SUNSHINE הוא פשוט שיר לא נמאס ולא משנה כמה פעמים תשמעו אותו? FUNK ON AND ON ALL NIGHT LONG!!!!

ksgroove

New member
אגב bill withers

יש את אלבום ההופעה שלו מקרנגי הול (שגם מנוגן בלילה של אלבומים לפעמים) עם הגירסה המעולה ל grandma's hands....איזה שיר .(הסימפול של no diggity) ואם כבר גיל סקוט הרון (ראו תגובה למטה), אז ללא ספק bridges.

groove merchant

New member
carnegie hall...makes e wanna...

right on brother!nice pick.great album by bill and grandma`shands is one of the best of`em.what did you think of:"i can`t write left handed"?lord have mercy...mmm...

חולוני

New member
Ain't No Sunshine

אחד משירי הסול הגדולים בכל הזמנים. כמה נשמה יש בשיר הזה.

groove merchant

New member
the vulture will not be televised

"none has mentioned....?bot ofcourse,"gil scott heron! the man the music and the black political awareness.put yo cans over dem muffs and take a stroll down oakland ghetto.a poet an activist and above all a great musician

groove merchant

New member
deeg in

charles wright...a little more obscure.for the feel,for the psych,and for the gospel...a slightly different taste of funk but nevertheless funky .check out breakestra`s cover (from:"hit the floor")for::i got love"...a fair effort but does`nt quite tops the original....

FatCat86

New member
../images/Emo163.gifאז ככה...

black mosesל אייזק הייז hardcore and jollies של הפאנקדליק כמובן,אחלה אלבום בעיקר if you got funk you got style-שהוא אחד השירים האהובים עלי בכלל multiply של ג'יימי לידל כמובן קצת ג'יימס בראון ואם יד חברה נשית לא כדאי לשכוח את ברי ווייט או מרווין גיי

אלבומים מומלצים-

קודם כל האלבום של סלי נקרא "stand" שנית בעיני כמעט כל האלבומים של קרטיס מושלמים:roots/curtis curtis live/superfly.... שום רשימה של אלבומים מומלצים של פאנק וסול יכולה להתקיים ללא שוגי אוטיס-freedom flight - inspiretion infotmation שני אלבומים מושלמים בא לי קצת להמליץ על סול: the otis redding dictionart of soul-פשוט מושלם אין שום דבר נוסף שיש לכתוב עליו sam cooke-live at the harlem square club 1963- אלבום לייב של אחד מחלוצי הסול ח-ש-מ-ל. יוצא עכשיו מחדש על דיסקים ויגיע לארץ בקרוב... ועוד לא דיברנו על סטיבי.....

../images/Emo45.gif לגבי קרטיס

נזרק קבוע - לכלכת... שים את LIVE שוב במערכת ותגיד שזו לא מוסיקה מהר סיני...

תכלס לכלכתי...

אני באמת לא מכיר את הLIVE שלו, נראה לי שאני אקשיב לזה אם זה כל כך טוב, פשוט ניסיתי להקשיב לשני הראשונים שספינד דה לה קול הזכיר ואין מה לעשות, אני פשוט לא מתחבר לסגנון הרך של סטיבי/מרוין גיי/אל גרין וכו. זה לא שיש לי משהו נגד בלדות או נגד SOUL כי את SAM COOK אני מאד אוהב, ובאמת הLIVE שלו מ63 זה משהו משהו אבל אם הולכים שנה אחורה, אז תרשו לי להמליץ על אלבום ההופעה הראשון באפולו של ג'יימס בראון, מ1962. חברים, זה אלבום כל כך מדהים...והוא לפני המצאת הFאנק...על העטיפה רשום שזהו אלבום ההופעה הטוב בכל הזמנים (זה בטח נכון עד לשנה שבא יצא). זה מדהים כי תחשבו כמה דברים הוא עשה אחר כך, נגיד מ63 ואילך. אז כבר ב62? כן כן. FUNK ON AND ON ALL NIGHT LONG!

dweck2k

New member
חופשי.

אחרי שהכרתי את העבודה שלו בסופרפליי, הלכתי וחיפשתי עד שמצאתי את הלייב הזה. פשוט מעולללה. דוויק

zoioz

New member
האלבום שלי להלילה

קצת קיטשי, אבל בכל זאת-לילה.... the temptations-masterpiece עם או בלי בחורה

ongy1

New member
קחו את זה הלאה

אם ב-funkadekic עסקינן אז אני כרגע תפוס חזק על the clones of dr. funknstein כל שיר חוויה פסיכית לגמרי....

ArsaWhat

New member
אגב הטמפטיישנז מגיעים לארץ

גאידמק עורך איזה אירוע ל 1000 אנשים מההיי סוסייטי של הארץ, והזמין להופעה את להקת הפיתויים... יש כתבה על זה במעריב של היום.

zoioz

New member
אני מעדיף לא לראות אותם

הם במבצע עכשיו? אחרי שנים של אכזבות, החלטתי שאני לא הולך לראות יותר הופעות באיחור של 30 שנה....אני מאמין שאין כמעט מכנה משותף בין האלבומים המדהימים שאני שומע שוב ושוב, ויצאו ב1970-1975, לבין חבורת הפנסיונרים שגאידמק הולך לקבל.

ksgroove

New member
צודק

אפילו את ג'יימס בראון או ג'ורג' קלינטון לא הייתי הולך לראות היום.

JazzAzz

New member
הודעה מיוחדת

דיוויד ראפין ואדי קנדריקס הודיעו שהם לא מגיעים, הם "קבורים" בעבודה...אז את מי נשאר לראות שם בדיוק? הרכב ב'?

למעלה