לילה שכזה...

a n a t i 3 3

New member
לילה שכזה... ../images/Emo178.gif

עוד משמרת לילה בעבודה.... מדריכה בהוסטל של נפגעי נפש. בחצות אני נוהלת את המשרד ועולה לחדר מדריכים. בודקת שכל הדיירים ישנים והכל שקט. 1:07 רון מתקשר... אני שואלת אותו אם יש רוח בחוץ? שומעת רעשים. 1:15 עדיין עם רון על הקו... יורדת לקומה של המשרד, הולכת לשרותים. נרדמת שוב.... 1:30 שומעת מישהו קורא בשמי "ענת, ענת" עונה ולא זוכה לתשובה. ממשיכה לנמנם..... 2:10 אחד הדיירים דופק על דלת חדרי בחוזקה.... פותחת את הדלת ומוצאת אותו מבוהל משהו... טוען ששמע רעשים מהקומה למטה, הקומה של הסלון והמשרד. מנסה להרגיע אותו, הוא כולו רועד.... יורדת איתו למטה - האורות של הקומה כבויים, אני השארתי אותם דולקים! מתקדמת לכיוון המשרד, הדלת קצת פתוחה.... אני על בטוח נעלתי!!! עולה בחזרה לחדר... מבוהלת ממש, רועדת - אבל חייבת להיראות הכי אמיצה בעולם לידו וליד עוד דייר שהתעורר
יושבת על המיטה ומנסה לחייג "100" לא מצליחה, היד רועדת לי...
מתקשרת למשטרה ומודיעה על חשד לפריצה... תוך חמש דקות מגיעות לפה שתי ניידות, שלוש נוספות הגיעו אחרי הן. יורדת למטה יחד עם השוטרים, פותחים את דלת המשרד השבורה... הכספת נעלמה
איזו הרגשה מחורבנת, פחד שעדיין בשעה זו (שעתיים אחרי) מראה את אותותיו... כולי רועדת
שני דיירים מבוהלים ועוד חמש עשרה שיצטרפו לבהלה כשיקיצו.... מילא לגנוב... אבל למה לגנוב מנפגעי נפש
סתם הרגשת איכס....

מקווה שהתאוששת ../images/Emo24.gif

וואוו... איזו חוויה מפחידה עברת... מסכנונת
מקווה שמרגישה מאוששת יותר, אחלה יום שיהיה לך חמודה, ושוב -

כי לנרקומנים אין אלוהים

לא סופרים את אמא שלהם, אז יהיה להם אכפת מנפגעי נפש??? העיקר שזה נגמר בשלום ואף אחד לא ניזוק לא כדאי להחזיק שם כלב???? בהוסטל בבית שמש יש כלבה (סיסי) זה מאד עוזר

a n a t i 3 3

New member
לנו יש את פיצי......

לא ממש נראה לי שמישהו יכול לפחד ממנה
הכי מרגיז אותי שדווקא משם גנבו!

ב ו ע ו ת

New member
הסייפא שלך עצובה מאד

רק אזרח בעל קשרים יזכה בביקור מהיר של המשטרה? העצוב הוא שכותב את זה שוטר. איך אמרת? גנב זה גנב, חלאה זה חלאה ואני מוסיפה - שוטר זה שוטר.

זה רק שלך.. העצב..

בעצם לא רק העצב..כל ההודעה על תוכנה היא רק שלך.. איך אומרים פוליטקאים?...הוצאת דברים מהקשרם... אין לי ספק שבתום לב.. ההודעה נכתבה לענתי.. וזו היתה בדיחה פרטית שלי ושלה.. ואגב, הקשרים..זה לא אני. עכשיו תבחרי אם להמשיך להיות עצובה.. לא מאחל לך להיות במצב דומה, אבל אני יכול להבטיח לך שאם תתקשרי למשטרה ותדווחי על פורצים.. ניידת תגיע אלייך עוד בטרם תניחי את השפורפרת.

ב ו ע ו ת

New member
האמנם?

א. מתנצלת על האאוטינג, היתה לי תחושה שקראתי את זה פה. אין לי כל בעיה שההודעה תימחק בשל כך, אתה לגמרי צודק. ב. באשר לשאר: הבנתי את הבדיחה שלך, בגלל דברים שפורסמו פה בעבר. אני לא אחזור עליהם כדי להמנע מאאוטינג. הייתי במצב דומה, לשוטרים לקח להגיע 30 דקות, על השעון. היו עסוקים, השד יודע במה.

שתי בדיחות...

בחור מרוקאי צעיר החליט להתגייס למשטרה.. קיבל שאלון ארוך וענה על 99 שאלות מתוך 100 אפשריות. למחרת הודיעו שמאחר וענה על כל השאלות נכונה הוא התקבל, אבל מבקשים שיענה גם על השאלה ה 100.. מי רצח את מי..קיין או הבל.. הבחור כבר שבוע במשטרה..מגיע לארוחת יום שישי אצל ההורים.. והאבא הגאה משוויץ בבן שלו ובמבטא מרוקאי כבד מספר לכולם שהבן שלו רק שבוע במשטרה וכבר נתנו לו לפענח רצח.. 2 שוטרים הגיעו לזירת תאונת דרכים... ההרוג היה שרוע על הכביש עם רגל אחת על המדרכה.. שניהם התחילו להתווכח איך לרשום בדוח.. האם ההרוג שוכב על הכביש ורגל אחת על המדרחה או האם ההרוג שוכב על הכביש ורגל אחת על המדרכה.. בסוף קראו לקצין.. ההוא בא הזיז את הרגל לכביש ואמר להם.. עכשיו תכתבו ההרוג שוכב על הכביש.. ובדיחה שלישית בונוס.. מלאך המוות הגיע לאיזה זקן בן 90 לעשות סידורים אחרוניים.. שואל המלאך את הזקן אם יש לו בקשה מיוחדת.. אומר לו הזקן...כן, אני רוצה זיין באורך 9 מטר.. התפלא המלאך ושאל אותו למה לו זיין כזה ארוך.. הקשיש ענה לו...זה בדיוק המרחק מהמיטה שלי לשירותים..

ילוטייל

New member
היית רוצה

ואני שירתתי כמוך שם. מהירות התגובה היא איטית גובלת בשערוריה. נכון שכל שוטר סיור רוצה להתגאות ב'גילוי' אבל אני אישית שמעתי יותר מפעם אחת ש'אין מספיק ניידות' והסיור 'עסוק באירוע אחר כרגע'. פריצה או לא - מה שאתה אומר לא מתבצע הלכה למעשה.

בדוק !!

לא נתווכח על זה. אני עומד אחרי מה שכתבתי וזה נכון לגבי מקרה של פורצים בדירה. זה אכן "סקסי" לתפוס גנב על חם.. וזה מתבטא במהירות ובסדרי העדיפות. מה ששמעת נכון. ולעולם (לפחות לא במצב הנוכחי) לא יהיו מספיק ניידות על מנת לתת מענה לכל הקריאות.. מצער, חבל..אבל זה המצב.

ילוטייל

New member
אני יודע נסעתי באחת

כצוער שירתתי במרחב דן בכל התפקידים כולל סיור ובילוש. מכיר את המערכת. לא ממש גאה בה כל כך.

ולא הזכרתי את..

האאוטינג שעשית לי...אבל שיהיה... בחרתי לא לקחת את זה למקום "לא טוב"... אז למרות שאני לא שוטר קלאסי (שעוסק בפשיעה)....אני באמת גאה ואוהב את הגוף שאני עובד בו..

קטי30

New member
../images/Emo201.gif

מקווה שנרגעת ונחת אחרי הלילה הזה
גועל נפש בושה וחרפה

למעלה