לילה קשה

חתולבל

New member
לילה קשה

הייתי אצל חבר שלי הלילה. אחרי שראינו סרט, קצת כמו ידידים (בלי חיבוקים ונישוקים מרשימים מדי),נכנסנו למיטה, לבושים למדי, כדי לא להקשות עליו. דיברנו קצת, ואז הוא פשוט סובב את הגב ו"הלך לישון". (הוא לא באמת נרדם). כשאמרתי לו אחר כך שזה ממש פגע בי הוא אמר שפשוט היה עייף וחשב שיירדם. זה לא מה שמשנה. כמה שעות אחר כך (או דקות ארוכות, לא יודעת) אמרתי משהו. ידעתי שהוא, כמוני, לא נרדם. שאלתי למה כשחיבקתי אותו, קצת זמן אחרי שהוא סובב את הגב, הרגשתי כאילו אני מחבקת כרית. זה פתח שיחה ארוכה ומפרכת שנמשכה כמעט כל הלילה... רבנו וצעקנו ובכינו, וסוף סוף הוא הבין עד כמה רע גם לי, כמה אני מרגישה שהוא רק רוצה סקס תמיד. שאני מרגישה שנוצר מין גלגל שהוא תמיד ניסה, אז התחיל להעלם לי החשק, אני נכנסתי למגננה אז לא יזמתי, נוצר תסכול, נפגשנו פחות, הוא הרגיש שאם בקושי נפגשים הגיוני שצריך לעשות משהו, ניסה שוב, וחוזר חלילה... הביצה והתרנגולת. לא ברור מי התחיל אבל ברור שזה רק החמיר ואנחנו לא רואים איך לצאת מזה. שנינו כעסנו והרגשנו לא מובנים. שנינו מתוסכלים כי אני מרגישה שתמיד, תמיד זה צריך להגיע ליותר מסתם פינוקים מבחינתו, הוא מתוסכל כי הוא מרגיש שאנחנו לא שוכבים יותר אף פעם וגם כשכן אני מכריחה את עצמי (מה שלא מדויק והסברתי לו את זה). הוא אמר שכשאנחנו ביחד יום שלם, ומתפנקים סתם, רואים סרט בוידיאו ומתחבקים ומתנשקים, זה הפינוק מבחינתו. אי אפשר אחר כך כשהולכים לישון להתחבק ולצפות שהוא לא ירצה לקחת את זה רחוק יותר. אמרתי לו שזה לא פייר. שמותר רק להתפנק גם בסיטואציה שיכולה להוביל ליותר, לא רק כשנמצאים בציבור או עסוקים בסרט. אבל שוב זה חוזר למעגל, ואני חושבת ששנינו צודקים בהרגשה, כי שנינו יוצאים לא בסדר. בשלב מסוים הוא אמר שאם זה כך אין טעם להמשיך יותר. אם שנינו רק סובלים מכל שנייה ואין שום פתרון נראה, מה הטעם? בכיתי כמו שלא בכיתי כבר הרבה זמן (ואני בוכה הרבה). הרגשתי כל כך נורא. אנחנו כל כך אוהבים, ובכל זאת זה לא עובד. למה לעזאזל?!?!?!?!?!?!?!?!?! ואחרי עוד יותר מדי דיונים ודמעות וצעקות ולחישות בסוף הגענו למסקנה שלמרות הכל זה לא נגמר כאן. אבל גם הצעתי שאולי ניקח כמה ימים לחשוב. כל אחד לבד. בלי להפגש ובלי טלפונים. אפילו שזה יהיה כל כך קשה... ואז נתחיל מחדש. בקטן. (רעיון שלו ששולב בתכנית...). ניפגש מעט, נצא הרבה, בלי לישון ביחד, בלי להלחץ... אבל משהו בפנים לא נותן לי מנוח. אחרי אתמול בלילה זה באמת מרגיש כאילו הכל אבוד. למה האהבה לא יכולה פשוט לנצח

חתולבל

New member
ועוד משהו

כשחשבתי שזה הסוף, הרגשתי כל כך נורא. כאילו מישהו שונא אותי. הרגשתי שאני לא מסוגלת להתמודד ואם זה נגמר אני לא יודעת איך אמשיך הלאה, כי בכל פעם שאני אוהבת זה לא עובד. כל פעם הלב שלי נשבר. ואני לא אעמוד בזה אם הוא יישבר בפעם השלישית ברציפות (ברציפות עם תקופות התאוששות ארוכות וקשרים חסרי משמעות רבים מדי בדרך, עם חיפושים קשים ומפרכים אחרי מישהו חדש שמספיק להפקיד את לבי בידיו. ואז מצאתי אותו - ומה עכשיו?!). התחלתי לחשוב שעדיף לכבות את הרגש סופית. לחזור לקשרים חסרי משמעות עם אנשים חסרי משמעות, בלי להקשר, בלי להתקרב, ובלי להקריב את הלב שלי. כי אני לא יכולה שזה יכאב יותר. כי אני לא מבינה מה אני עושה לא בסדר שפעם כשאהבתי מצאתי את האנשים הכי לא נכונים שפגעו וניפצו לי את הלב, ועכשיו כשסוף סוף מצאתי בחור מדהים, שאין כמוהו הרבה בעולם (אם בכלל...) אני פשוט לא מצליחה לעשות שזה יעבוד...

The blue sky

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך, אבל ...

מרגישה צורך לתת לך
גדול, חם ואוהב, עוקבת בסקרנות ומתוך אמפטיה גדולה ל"סיפור" שלך, שהוא ממש לא סיפור, כלומר, אלו החיים שלך, מן מעגל כזה שאת לא רואה איך יוצאים ממנו, את האמת, אני ממש לא מבינה בדברים האלה, ואף פעם לא חשבתי שגם אם יש אהבה תקשורת וזוגיות כל כך נפלאה, הקשר נתקע וכל צד "סוחב על עצמו" מטען כבד ומעיק. אני מאוד מקווה בשבילכם שכן תצליחו כי אתם נשמעים ממש חמודים, אולי נכנסתם מהר מדי לזוגיות הזו ולא נתתם לעצמכם זמן מספיק להתרגשות ולחיזורים. אולי באמת כדאי שתתחילו את הכל מהתחלה, אבל הפעם יותר לאט, וחשוב לא פחות שתהיו מסוגלים לפתוח דף חדש, בלי מטענים מהשלב הלא מוצלח כל כך של הקשר שלכם. תקשורת ופתיחות הם מרכיבים מאוד מאוד חשובים להצלחה של קשר וזוגיות, לכן תקפידו להכיל את המרכיבים האלו בזוגיות שלכם, לא לשמור דברים בבטן ולתת להם לתפוח למימדים שאח"כ לא יודעים מאיפה זה התחיל ואיך מתמודדים איתם במצב כזה. כמו תינוק, תלמדו ללכת ביחד, צעד צעד, שלב אחרי שלב, ותקפידו, לתאם ביניכם את הקצב ואת הציפיות. שלא יקרה שנפתח ביניכם פער, תמשיכו לתמוך ולעודד אחד את השניה ולהיפך. אני יודעת שכשמרגישים אהבה למישהו, זה כל כך טבעי לרצות לחבק ולנשק אותו וכל כך טבעי לרצות להגיע איתו למעשה של אהבה, למגע שהוא ביטוי לחיבור של גוף ונפש אך את מרגישה שזה תקוע אצלך ואפילו מרגיז אותך כשזה מגיע לשלב כזה של מגע. לא ברור לי למה זה קורה לך, אבל מקווה בשביל שניכם שזה יסתדר לכם. אולי אפילו תשתפי אותו, את החבר שלך, בכל מה שכתבת כאן, וגם בכל מה שענו לך, כך הוא גם יחשף לקושי האמיתי שאת חווה, מה שאולי קשה לבטא פנים אל פנים, כי לא תמיד מוצאים את המילים וחוששים לפגוע. כאן הוא גם יבין כמה את אוהבת אותו וכמה הקשר הזה חשוב לך. לי בכל אופן קל יותר להתבטא בכתב מאשר בע"פ, אולי זה יהיה נוח גם לכם. אני מחזיקה לכם אצבעות, אל תוותרו אל תרימו ידיים, בסוף תראו שתצאו מהמשבר הזה מחוזקים יותר, ותדעו להעריך את מה שיש לכם. לא בכל יום מוצאים אהבה כזו. בהצלחה לכם, לשניכם כזוג ולכל אחד ואחת מכם כאדם בפני עצמו.
בתקווה לשמוע התפתחויות לכיוון החיובי, אבל קחו את הזמן ואל תמהרו, שלך בלו

חתולבל

New member
דמעה של התרגשות...

כיף לי לקרוא שיש מי שעוקב אחרי בפורום, ודואג לי גם בלי להגיב. תודה על האופטימיות! אמרת דברים חכמים ומבינים. גם אני לא חשבתי שזוגיות כזו יכולה להתקע, אבל כששאלתי אותו איך זה שאנשים שאוהבים כל כך יכולים להסתבך כל כך הוא אמר לי לחשוב על כמה מסיפורי האהבה הגדולים המוכרים. כנראה שאהבה אמיתית לא באה בכזאת קלות... אני לא יודעת לגבי התחלת הקשר, אולי את צודקת, זה היה מהקשרים האלה שתוך רגע הרגשנו כאילו אנחנו יחד כבר שנים. לקח לנו בקושי חודש להגיד את שלוש המילים הגורליות, וגם זה כי שנינו פחדנו לומר את זה מוקדם מדי. הכל היה כל כך מדהים שכנראה שבגלל זה הנפילה הייתה כל כך כואבת. הבעייה היא שלמרות שהחלטנו להתחיל מהתחלה המצב לא בדיוק אותו דבר, בעיקר בגלל הבעייה העיקרית שלנו - החשק המת שלי. אבל אני מקווה שאחרי שארגע קצת אצליח לפתוח דף חדש ורגוע יותר גם בנושא הזה, אפילו אם החשק לא יחזור בינתיים. אנחנו תמיד פתוחים אחד עם השני, אומרים כל מה שאפשר. אבל לגבי לשתף אותו בכל ההתכתבויות כאן... אני לא יודעת. הוא מודע כמעט לכל מה שאני כותבת (למרות שהוא לא יודע שאני עדיין כותבת ומתייעצת כאן. הוא קרא פעם, לבקשתי, משהו שכתבתי בפורום אחר). הרבה פעמים שאלתי את עצמי מה יקרה אם הוא ייקלע לכאן במקרה ויקרא את הדברים, האם משהו יפתיע אותו? ייראה אחרת על הדף? בינתיים אני מעדיפה לשמור לעצמי את המקום הזה. לדעת שאני יכולה לכתוב כאן תמיד בלי לחשוב על ניסוחים ועל "מה יהיה אם הוא יראה את זה", אפילו שאני לא מסתירה ממנו כלום, עצם הידיעה שאולי הוא שם וקורא תשנה משהו בכתיבה שלי. למרות שאולי היה מעניין אם הייתם שומעים גם את הצד שלו... תודה תודה תודה על ההקשבה והעידוד
. גם אני מקווה לספר על התפתחויות לכיוון החיובי! לוקחת את הזמן... חתולבל

The blue sky

New member
מתוקה ../images/Emo13.gif

שלחתי לך מסר מעודד (אני מקווה) בכל מקרה, נזכרת גם שאת סטודנטית הנמצאת כעת בתקופת מבחנים וזה בטח חלק מהלחץ מה שבוודאי לא תורם לחשק. תראי מה יהיה אחרי המבחנים, כשתהיה לך ולחבר שלך תקופת רגיעה, כשיגיעו קצת ימים של שקט, שיהיה לך וגם לו את הזמן לעצמכם. מקווה שגם מזג האויר, האביב / הקיץ השמים הכחולים והשמש שזורחת יסייעו קצת למצב הרוח וגם לחשק. תתעודדי חמודה, אמשיך לעקוב אחר ההתפתחויות ואנסה להמשיך ללוות אותך
בלו

qt1

New member
חתולבל , WHAT IS NEW ?

איך את עכשיו? תשתפי? דואגים לך פה... יום נעים qt1

חתולבל

New member
כלום...

קיוויתי לשמוע את תגובתך על כל ההודעה הראשונה של השרשור הזה. לא דיברתי איתו מאז יום שני בבוקר, כשהלכתי ממנו ללימודים אחרי הלילה הארוך שהיה לנו. אני יודעת שאני ביקשתי את זה, ואני יודעת שזה רעיון חכם, אבל כל כך קשה לי... בחצי שנה האחרונה לא היה יום שלא דיברנו, ונפגשנו לפחות כל יומיים-שלושה (מלבד שבוע שהוא היה בחו"ל וגם אז דיברנו איזה פעמיים-שלוש). כל כך מוזר ללכת לישון בלי להתקשר להגיד לילה טוב, לשאול איך עבר עליו היום. ופתאום שאלו אותי בלימודים למה לא הגעתי לאיזה מפגש חברתי שהיה. ואני לא קלטתי לרגע שהוא היה שם ולכן הם לא מבינים... אני חושבת שהוא לא סיפר אפילו לחברים הכי טובים שלו על מה שקורה בינינו. אני לא יודעת כמה זמן לקחת לעצמי. אני לא יודעת אם הוא יתקשר, לדעתי הוא מרגיש שאני צריכה את השקט הזה אז שאני אזום. מצד אחד כל כך קשה שלא להרים את הטלפון, ומצד שני אני יודעת שאני צריכה לחשוב, אבל כמה זמן? כי אני לא מצליחה להבין כלום. הכל כל כך מבולגן לי בראש. אני לא יכולה להסביר את ההרגשה שלי בדיוק. המחשבה עליו כל הזמן יושבת לי בראש, אפילו שזה לא מחשבות ספציפיות. זה לא בדיוק געגועים. אני מרגישה קצת כאילו חסר לי חלק מהלב... מאז יום שני בבוקר אני ממש חצי-בת-אדם. לא מרוכזת ועם דמעות בעיניים ועם מין הרגשת ריקנות כזו. מעניין איך הוא מרגיש...

qt1

New member
../images/Emo24.gif אוי...

חתולבל , מה עוד קורה בחיים שלך מאז יום שני? יש משהו שאת יכולה לחשוב עליו והוא לא בהכרח קשור לפסק הזמן שהחלטתם לקחת? אני מאוד מאוד מבינה את מה שאת חווה
, מעבר לכך , אני מאמינה ש'המבולגן בראש' כפי שכתבת , יסתדר אם תתני לזה כמה ימים נוספים , בלי לחץ ובלי חשש. את מסיימת את הודעתך במשפט "מעניין איך הוא מרגיש" איך לדעתך הוא מרגיש? , מה את רואה בדמיון שלך? רע/טוב ... תשתפי אותי? אני באמת מבינה , ומצטערת על שאת מרגישה כל-כך זיפת אבל חושבת שקיבלת החלטה אמיצה ואולי , רק אולי זה יעזור לשניכם לבנות קשר חזק ופורה יותר. אגב , מה בדבר טיפול זוגי מיני? ידעת שהאפשרות קיימת גם כשלא נשואים? מה דעתך על כך? אני סקרנית לדעת... חיבוק qt1

חתולבל

New member
גם בחיים שלי לא קורה כלום...

חוצמזה שסבתא שלי יצאה מבית חולים, שזה טוב כמובן. אבל היא בכלל לא מרגישה יותר טוב. פשוט לא מצאו שום דבר בבדיקות אז אמרו לה לחזור הבייתה... קיוויתי קצת לצאת ולעשות עם עצמי דברים אבל כרגיל שתי החברות היחידות שלי שבסביב קצת עסוקות. לפחות הערב יש איזה מפגש חברים - אבל זה חבר'ה שאני כבר מזמן לא בראש שלהם ולא ממש מתקשרת איתם. פשוט ידיד שלי שנוסע לתקופה ארוכה ביקש שאני אבוא. אולי זה קצת יוציא אותי מהבעסה. איך הוא מרגיש? בטח לא משהו. מתגעגע בעיקר. אולי מנסה להבין מה אני חושבת ומרגישה, מחפש דרכים לשפר, חושב מה לעשות שיהיה יותר טוב. בערך כמוני. אני רק מפחדת שהוא עלול להרגיש שיותר טוב לו בלעדיי... למרות שזה בטח לא יקרה, כי הוא כל כך אוהב אותי (אני מנסה לשמור על אופטימיות). חשבנו על טיפול זוגי. אבל נראה לי שניתן עוד צ'אנס לעצמנו, ובכל מקרה אם המצב לא ישתפר בזמן הקרוב (בקשר ובחיים שלי בכלל) אני אתחיל מללכת לייעוץ בעצמי. רע לי. אבל אני יודעת שלהתקשר אליו לא יהיה הדבר הנכון לעשות. זה כל כך קשה. אוף! שוב פעם בא לי לבכות

qt1

New member
איזה יופי...

א. סבתא בריאה!!! ב. לא מצאו כלום בבדיקות!!! ג.את יוצאת לבלות!!! זה נפלא! ידעתי שאת פוחדת מכך שאולי טוב לו בלעדיך , זה לגיטימי לפחוד. אני בינתיים מחבקת... תבלי הלילה ותחזרי , אני אשמח לקרוא איך היה. שלך qt1

חתולבל

New member
...

א.+ב. "בריאה" על הנייר זה לא מספיק. אמרו לה את זה כבר לפני שבוע אחרי הלילה במיון, ולמרות זאת הכאבים לא נפסקים וגם לא ממש משתפרים. אולי כבר היה עדיף שכן היו מוצאים משהו, לפחות היו יודעים איך לטפל... אבל מה שכן טוב זה שהיא בבית והיא קצת נותנת לנו לעזור. ג. גם אני שמחה שאני יוצאת לבלות, רק אני קצת חוששת שלא אמצא את מקומי שם, כי זה ידיד ותיק מאוד שהקשר איתו התרופף לאחרונה והחברים שלו הם לא בדיוק אנשים שאני מתקשרת איתם הכי טוב. אבל לפחות אני עושה עם עצמי משהו! אחזור לעדכן איך היה.

למעלה