השקיעה כבר מאחורי ואני מרחפת יחפה מרקדת מסתובבת שערי מפזרת... החולות את רגליי מלטפים ...כה רכים והשקט סביב.. רק הגלים רוחשים בלאט הרוח החמה שרה לי מזמור ואני כציפור קטנה שומעת את המנגינה.. צוענייה קראת לי קסומה.. SUNSET
מהופנט צופה בך מרותק מבינות הצללים חילולך על החול מעין ריחוף מעודן מלווה מוסיקת טבע קול משברי גלים מואר תאורת לילה של שפעת כוכבים מציג תמונת גוף ונפש אשר את חושי טורפת ועיניי החוזות משבותי נושאות להיות לך... חופים נעלמים צאר
אחכה לך בינות צוקים עם גלי הים המתנפצים חורתים בם את שיני הזמן חורצים עוד צלקת בם כל גל מביא עימו תקווה אך אחריו באה הנסיגה ומה תביא עימה השקיעה? לזאת נמתין.. או לעולם לא נדע צאר
עננים בגון השני רחפו ברקיע ובישרו על בואה של שקיעה. הגלים התנפצו לרסיסי מים על הסלעים והותירו בעקבותיהם שבלים לבנים שהפליגו למרחקים בנגסם מכדור הארגמן שנבלע אט אט לתוך הים הענק ופינה את מקומו לסהר הבוהק.. וצוענייה על החולות יחפה מרקדת עיניים עוצמת... את השקיעה בזרועותיה עוטפת ואת מבטך הצורב מלטפת.. הכוכבים נותרו קפואים על הרקיע... SUNSET
מוצא עצמי הולך מכושף אחר דמותך נסחף עם הגלים למצולות מעמקים מוצף בגלי קור מוקף מיים שחורים משחור אך מבטי הנעוץ בך משכיחני את הסער רוצה בך לידי רוצה לך בליבי לאחוז בידי אותך אהבתי אך לא אפריעך המשיכי בריקודך אביט, אנצור את יופיך שקיעה נוגה צאר