לילה עצוב יש לי

לילה עצוב יש לי

מצטערת שנטשתי לפני שלוש שעות את הפורום בפתאומיות חברה שלי טובה (שכתבה בעבר כאן בפורום בשם פוקהונטס עם ילדים) התקשרה ומסרה שאבא שלה נפטר רצתי אליה מיד להיות איתה איזה רגע קשה אני הולכת לישון אהיה פה בבוקר באדי

ענתי 10

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo7.gif

לילה טוב לכלום
גם אני פורשת. מחר יום עמוס....

Miss Shmelo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

תההי חזקה באדי, תחזקי אותה עם מה שיש לך. זה קשה, תהיי איתה, תראי לה שאת שם לא משנה מה. מיכל

../images/Emo11.gif חזרתי אליכם

טוב, הייתי איתה עד מאוחר בלילה אירגנו באמצע הלילה רופא שיהיה איתם כשהם הולכים להודיע לאמא (האמא ישנה ולא ידעה, התקשרו לילדים מבית החולים) טוב, עכשיו אנחנו כבר יודעים שיש לנו לוויה בצהריים דרך אגב, אתמול היה ג באדר והיום ד' באדר בדיוק לפני שנתיים גם אבא שלי נפטר ב-ג' באדר ונקבר ב-ד' באדר איזה צירוף מקרים........ באדי

../images/Emo82.gif חזרתי הבייתה

שווווו.....איזה עייפה אני על הבוקר עשיתי סידורים, קניות, רופא וכו' אח"כ נסעתי לחברה שלי אירגנתי כמה דברים שהיא ביקשה היינו בלוויה, חזרתי אליה, ישבתי איתה עד עכשיו ועכשיו ביקשתי ללכת הבייתה כי כולם מחכים לי בבית לארוחת ערב אני גמורה מעייפות ושלושתם מסתכלים עליי, מחכים לתשומת לב, לחיבוק, לאוכל ואני מתה מעייפות באדי

g u r a

New member
באדי..../images/Emo24.gif

מקלחת חמה..ולשבת בסלון או בחדר עם הילדודס.. תחבקי ותנשקי אותם- מהם יבוא הכוח להמשיך את הערב! כל הכבוד לך..וכיף לה שאת חברה שלה. תנחומי
לחברה .

ShirShir

New member
שלושתם מחכים לתשומת לב ואת פה?../images/Emo6.gif

באדי, שיהיו לך המון כוחות - שולחת לך חיבוק

חטפתי ת'קריזה על בעלי

באתי הבייתה התחלתי לבשל ולהתארגן הגדול - ביקש שיתלו לו משהו על הקיר (איזה שעון) הקטן - ביקש שישחקו איתו דמקה והאדון - לא מגיב עיצבן אותי אמרתי לו אולי תזיז ת'תוסיק שלך אז הוא הזיז, לקח ת'כלב וירד למטה אז התעצבנתי עליו שומר על הילדים - יופי אבל צריך גם לשחק איתם סתם יצרתי מתח בבית והאמת שיכולתי לא להגיב יללה שטויות עוד מעט הוא יבוא וזה ירגע באדי

אוי מכירה את זה

באדילה מהבוקר אני מנקה עושה כביסות יצאתי לקנות משקאות לפאב שלו קניתי לאמא שלי מתנה נפגשתי עם חברה לקפה בקניון חזרתי הביתה אפיתי עוגת שוקולד עשיתי לו לאכול והוא באותה תנוחה משעה 10:00 בבוקר להתעצבן? לא שווה כלום למה שאני אהרוס לי את הערב חבל. מבינה אותך את עברת יום יותר קשה בהרבה להיות בלוויה זה הדבר הכי קשה שלוקח את כל האנרגיות שבעולם. צריכה באמת חיבוק וחיזוק ממנו תגידי לו שיקרה וילמד.

טוב, הכל עבר

אכלנו ארוחת ערב הוא עשה את הכלים אני עוד מעט הולכת להתקלח ולישון כי באמת לא נשארו לי אנרגיות לעשות שום דבר היום באדי

למעלה