לילה נפלא לכולם.... אני יוצא עם חברים, לשתות, אלא מה?! מקווה להנות הערב, אתמול היה רקוב במועדון.
פ פלפל חריףף New member 9/3/08 #1 לילה נפלא לכולם.... אני יוצא עם חברים, לשתות, אלא מה?! מקווה להנות הערב, אתמול היה רקוב במועדון.
D DANAQ32 New member 9/3/08 #2 לילה נפלא לכולם!! פלפל תהנה ותשתה גם בשבילי לשמחתי מחר נגמר "העונש" שלי, ואחזור לקרוע את המועדונים של ת"א והרגע גם קיבלתי הזמנה למסיבת פורים ענקית אז אני בכלל מאושרת!!!
לילה נפלא לכולם!! פלפל תהנה ותשתה גם בשבילי לשמחתי מחר נגמר "העונש" שלי, ואחזור לקרוע את המועדונים של ת"א והרגע גם קיבלתי הזמנה למסיבת פורים ענקית אז אני בכלל מאושרת!!!
ד דסדס New member 9/3/08 #4 תהנה! רק לי אין עודף סימפטיה למועדנים? מעדיפה פאב שכונתי... שיהיה לילה טוב לכולם!
מ מלך ארגמן1 New member 9/3/08 #5 תהנה פלפל ושלא יישבו עליך הרבה זרות../images/Emo6.gif....... וכאן המקום לומר לכולם לילה טוב ושנת חלומות לכולם ושיעבור עליכם שבוע מדהים עד מקסים
תהנה פלפל ושלא יישבו עליך הרבה זרות../images/Emo6.gif....... וכאן המקום לומר לכולם לילה טוב ושנת חלומות לכולם ושיעבור עליכם שבוע מדהים עד מקסים
ש ש חף New member 9/3/08 #7 לילה טוב אני הספקתי הרבה היום סגרתי את הערב בביקור משפחתי עם אנשים יקרים ואהובים היה כיף. שיהיה שבוע מצוין שיהיה נעים ולא חם ועם הרבה הפתעות טובות בדרך!
לילה טוב אני הספקתי הרבה היום סגרתי את הערב בביקור משפחתי עם אנשים יקרים ואהובים היה כיף. שיהיה שבוע מצוין שיהיה נעים ולא חם ועם הרבה הפתעות טובות בדרך!