לילה נחמד לכולם . . .

MaT15

New member
לילה נחמד לכולם . . .

כדי להפעיל קצת תפורום, אם אזה אמן שירי צריכה להקליט דואט שיכנס לאלבום?.. לדעתי מאיה בוסקילה ושירי מימון זה השילוב הכי ענק שיכול להיות.. שתי דיוות בסינגל! ! אבל הקול שלהם לא ישתלב טוב ביחד..
הקול של שירי משתלב טוב עם קול של גבר.. לדעתי ניקי גולדשטיין ושירי מימון... מה אתם אומרים .?

עם דיימנדז../images/Emo3.gif

הקולות שלהן ביחד..
זה בהחלט יכול להיות מעניין..:)

dovratl120

New member
../images/Emo45.gifגם עם מאיה וגם עם דיימנדז אפשר

אבל עם כבר דואט אני מעדיפה עם זמר משהו בסגנון של בלדה עוצמתית...

MaT15

New member
איכככ דיימונז../images/Emo31.gif

שירי ודיימונז ממש לא אותה רמה.. אין לאף אחת מהם קול שמתקרב לרמה של שירי... לכל הדיימונז יש בערך אותו קול.. שירי צכה דואט עם זמר או זמרת.. לא עם להקת בנות שלא היו מתקבלות אפילו לכוכב נולד!

פחחחח למה שמעת בכלל את הדיסק

שלהן שאת מדברת?!? לכל אחת משם יש קול עוצמתי ומדהיםם!!! והן לא צריכות את כוכב נולד בכלל כדאי להצליח, נכון שהן לא מתקרבות לרמה של כוכב נולד כי הן רמה בהרבה אבל בהרבה מעל כל הכוכב נולד הזה!!! להקה מדהימה וחבל שאת שופטת סתם לפני שאת בכלל יודעת על מה את מדברת!!

בדיוק להרגעע!!!

אין לי כלום נגיד שירי אני חולה עליה ברמותתת אבל הן הצליחו בזכות עצמןן ולא בזכות כוכב נולד ולא בזכותת מליוני שקליםם אין לך שום זכותת לדבר ככה אליהן.. הקול שלהןן הורסס.. ועובדהה שיש להן מלא מעריצים!! הן מדהימות מבחוץ ועוד יותר מבפנים.. והכי חשוב - לא היו צריכות שום כוכב נולד כדי להצליח! מה שאומר שמי שטוב הוא טוב בזכות עצמו..

MaT15

New member
טעות!!

קודם כל מזתומרת הצליחו בזכות עצמם?? על איזה הצלחה בידיוק את מדברת? דבר שני.. שירי לא הצליחה בזכות כוכב נולד! היא אפילו לא זכתה בכוכב נולד!.. כוכב נולד היה רק קרש קפיצה בישבילה.. כי לא כל מי שמגיע למקום השני מצליח.. תיראי את עדי כהן והראל מויאל.. מי שומע עליהם בכלל??

מה קשורר??

היא הייתה בכוכב נולד וזה מה שנתן לה קרש קפיצה מאוד גדולה,נכון. אבל אפילו שהיא לא ניצחה בכוכב נולד זה מה שהיא הצליחה ממנו. מי אמר שהראל מויאל לא מצליח עכשיו??ועדי כהן גם כן..=\ על מה אתה מדבר בכלל?? אם היא לא הייתה הולכת לשם,זה לא בדיוק היה ככה אתה יודע. והצליחו בזכות עצמן,זה שהן לא באו מאיזשהו מקום של פרוטקציות או כוכב נולד..ואז בבום,זה גם לוקח זמן. יש להן את ההצלחה של השירים וגם מהמכירות של הדיסק. וזהו,נגמר הוויכוח.

למעלה