לילה מקסים לכולם

LightRay

New member
לילה מקסים לכולם

מכיוון שאני יחסית חדשה כאן, אז עוד לא יצא לי לכתוב כאן ממש. והחלטתי לשתף אתכם ביום שהיה לי. היום היה לנו את המבחן הסימסטריאלי הראשון - היה מפחיד למדיי ואני שמחה שאני מאחוריי זה. קמתי מוקדם בבוקר - 5:00 (כן אני משוגעת) בשביל לעבור קצת על החומר ופתחתי רדיו והיה בדיוק את runaway ברדיו ושמחתי נורא מכיוון שלהתחיל את היום עם שיר של הקורס - אין דבר יותר נפלא מזה טוב אולי להתעורר לצד טום קרוז זה יותר נפלא...אך מכיוון שזה לא קרה וכנראה גם לא יקרה בזמן הקרוב...אז להתעורר לשיר של הקורס זה להתחיל את היום בצורה נפלאה מה שמוזר בכל היום הזה , זה שכשחזרתי הביתה מהמבחן (אחרי קפיצה קטנה לקניון) פתחתי שוב רדיו והיה שוב את runaway - צירוף מקרים? בכל אופן , גם אם לכם עוד לא קרה דבר כזה - תוכלו ליצור אשליה כזו ע"י מספר פעולות פשוטות: א. תתעוררו ב. גשו למערכת ג.יפית ד. שימו דיסק של הקורס שבו השיר שאתם הכי אוהבים ה. תלחצו על פליי ו. תהנו מהשיר ז. חזרו על הפעולה שוב במידת הצורך ח. המשך יום מקסים לכולכם

mprb

New member
ליאת....

את בטוחה שבמערכת לא היה דיסק של
והוא היה מכוון על השיר runaway
בכל אופן- טום קרוז

LightRay

New member
קודם כל כן אני בטוחה שלא

וברור שטום קרוז!!!!! אין כמו טומי:)

AMIR HOREV

New member
חחח עכשיו קראתי את זה....

מצחיק... יש לך חוש הומור.... חשבת פעם להוציא ספר בדיחות???? אולי ב-54 שקלים???

LightRay

New member
בטחחחחחח

שלא:) אפשר בכל זאת את ה54 שקלים? (אתה יודע איך זה סטודנטים...אין לנו גרוש את התחת)

AMIR HOREV

New member
מה את אומרת???

בטח את חוסכת שקל ושקל רק כדיי לקנות פת לחם????

LightRay

New member
נו טוב...עלית עליי

אני לא באמת זקוקה לכסף... (אם כבר...זה היה לבמבה ולא לפת לחם) אבל לפחות ניסיתי... אני חושבת שזה עצמו ראוי להערכה

AMIR HOREV

New member
חחחחחחחחחחחח

אל דאגה בטח עוד כמה שנים תהיה לך עבודה מסודרת עם פקידה משרד...והכל. בגלל שאת למדת... יש אנשים שאין להם תעודת בגרות אפילו...

למעלה