"לילה מוטרף במוזיאון"- פעם ראשונה בקולנוע

מיתר400

New member
"לילה מוטרף במוזיאון"- פעם ראשונה בקולנוע

תפוז החליט לפרגן לי בזוג כרטיסים במתנה לסרט "לילה מוטרף במוזיאון"
החלטתי שזו הזדמנות טובה ללכת בפעם הראשונה עם הגדול שלי לקולנוע.
הילד היה מהופנט, מהמסך הגדול, קצת חשש בהתחלה אבל מהר מאוד התחבר לרעיון ומאוד נהנה מהסרט.
הסרט היה מאוד מצחיק ועם אפקטים מדהימים (הילד מאוד התלהב).מסופר על שומר לילה חביב במוזיאון שיוצא לחפש את הקסם
לפני שהוא נעלם לתמיד באור הבוקר, בדרך הוא לומד על מערכת היחסים עם בנו ולומד לשחרר..
סרט מצויין לילדים ממליצה בחום!
שחקנים: בן סטילר ורובין ווילאמס ז"ל.

נשמע טוב,

בן כמה הילד?
אני חשבתי לזמן את הוריי ואחיי לראות את "מפצח האגוזים" על הקרח,
נתקלתי בכרטיסים בהנחה בגרופון והמשפחה מאד מוזיקלית וחובבת במיוחד מוזיקה קלאסית.
האם נשמע לכם סביר לקחת בת שנתיים למשהו כזה? להצגה של 1700

שנתיים זה צעיר מאוד לבלט כזה

אני לא יודעת איך ה״על הקרח״ אבל הבלט המקורי הוא ארוך, ועד כמה שזה יפהפה לראות, בגיל ככ צעיר מאבדים סבלנות די מהר.

רק לשם ההשוואה, אנחנו הולכים לראות את מפצח האגוזים עם קבוצת חינוך ביתי. הנציגה שמארגנת לנו את הכרטיסים ביקשה בכל תוקף לא להביא להצגה ילדים מתחת לגיל כיתה ב׳ (שזה סביב גיל 8) ולכן אני נשארת בחוץ עם בן הרבע לשש ועם התינוק, גם כי די ברור לי שהם יאבדו סבלנותם מתישהו וההופעה היא בת שעה וחצי, וגם כי לא הוגן כלפי שאר הנוכחים שבאו להנות מהופעה.

regvuv1

New member
שנתיים זה אכן צעיר

אני לקחתי בשנה שעברה את הגדולה, כשהיתה בכתה א, למפצח האגוזים, אבל זו היתה הופעת בלט של צעירות - כיתות ב עד יב - שהופיעו, אז זה היה קצר יותר וקל יותר להבנה. השבוע אני מתכננת לקחת אותה ואת בן הכמעט שש להופעה אמיתית של זה, היא - אחרי שהתנסתה בגרסה הקצרה מעט יותר, והוא אחרי שהוכיח כמה הוא אוהב הופעות מחול בכמה הזדמנויות, ואני עדיין לא בטוחה שנחזיק מעמד עד הסוף... קניתי כרטיסים בקצה של שורה, למקרה שנצטרך לצאת.

תודה

אפרת10511

New member
אני הייתי היום בהופעת המחול של "מפצח האגוזים"

נכדותי בת השש וחצי ואחותה בת הארבע וחצי מאוד נהנו.
אבל. חשוב לי ללציין שביתי הסבירה להם בדבר הסיפור שמתרחש.
כך שהן היו מוכנות .
וכולנו מאוד נהננו. ממולץ החום

למעלה