לילה לבן

לילה לבן

טוב מה אני אגיד לכן ....רק שאני לא אאבד את שפיותי מחוסר שינה אבל לפחות היצירתיות שלי חוזרת אלי....... מתהלכת בין הטיפות של קיומי מביטה בחיים בלי מקום אחד שקט בתוכי אנשים סביבי רואים סלע איתן הכול בסדר הכול בשליטה אין מצב שהיא תיפול לעולם ואין כבר כוח להיות סלע איתן לרגע רק לרגע כל כך רוצה להיות גרגר חול קטן.

סלע איתן..

זה אופי.. זה אומץ, כוח, חוזק, אמונה... נכון, יש לזה צדדים קשים, תמיד להיות חזקים ואיתנים ואמיצים.. הרבה יותר קל לוותר ולעזוב הכל ולשקוע.. גרגר חול לעומת הסלע, הוא קטן כל כך, כמעט בילתי נראה... עף עם הרוח, לא יציב, כולם עוברים לידו או דורכים עליו... מבינה את הרצון לרגע אחד להרפות.. וזה לגיטימי ומותר, ואפילו רצוי... הנפש צריכה לנוח מידי פעם... אבל זה ממש לא מה שיהפוך אותך לגרגר חול קטנטן... את רוצה להרפות עכשיו? עשי מה שמתאים לך, כל עוד את שומרת על עצמך בדרך... זה לא פשוט, למצוא את האיזון הזה, אבל משום אני סומכת עליך... כנראה הנפש שלך צריכה קצת מנוחה, תני לה.. תכתבי, תציירי, לכי לים, צאי לבלות... מה שעושה לך טוב, מה שמרגיע את הנפש.. אנחנו תמיד כאן כדי להיות לצידך... בכל מצב שתבחרי בו... שוב ריגשת אותי עם הכתיבה שלך... מדהימה.. מקווה שיעבור לילה שקט...

כנפיים

לא כל מה שרוצים מקבלים ...... אין לי אופציה להיות פחות מסלע איתן ..... אבל גם סלע בסוף נישחק ,קצת עייפה זה הכל...... כשאני כותבת שירים פשוט יותר קל לי להוציא את הרגש החוצה... תודה לך

efratushb

New member
זה נכון...

זה פשוט נכון... מי שרואה מבחוץ זה ניראה כאילו חזקים ומאושרים אכן מבחוץ אנחנו סלע איתן... אבל מבפנים בהחלט גרגר קטן. מסכימה ומחזקת את מילותייך ו... את מוכשרת כבר אמרו לך?

תודה לכולכן../images/Emo24.gif

ואפרת לא אמרתי שאני גרגר חול קטן אמרתי שאני מאוד רוצה להיות לרגע אבל רק לרגע כדי שהנפש תנוח קצת...... וגם את מתוקה ממש לא גרגר חול לא מבפנים ולא מבחוץ...את אישה חזקה...לפעמים שקשה אני חושבת שאני חלשה מבפנים ושאני מתפוררת אבל אלו הרגעים שדווקא הכח מתפרץ החוצה.....מקווה שהבנת אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מזה שמצאתי לי עכשיו דרך להביע קצת רגש.

היי שמש...

התחברתי ממקום עמוק אל מילותייך. לדעתי - סלע איתן או גרגיר קטן קשורים באופייך,אך לעיתים אין כח... תלבשי לך בגד נח,לכי לך לים,יחפה.את,הגלים והרוח.... לכי ללבד...תזכרי כמה את אהובה כן,בפורום. התרוקני לך (לכי,רוצי,תבכי) ותחזרי אליינו כפי שאת... חיבוק,כזה הנותן כח ואנרגיה. ריקי

למעלה