לילה לבן

tvguy

New member
לילה לבן

מעניין מאיפה השם האם השם מגיע מין העובדה שיקירנו לא נרדם? אולי.. ואולי ( הרשו לי ) אולי, לילה לבן הוא שם קוד לחבורות הקו קלאס קלאן שהיו נשארים ערים כל הלילה לובשים כיסוי ראש לבן והולכים לעשות שחור בעיניים לכל מי שהוא לא לבן!!! ואז הם היו גורמים לכל מי שהוא לא לבן לילה לבן אבל מאחר ורוסיה הלבנה זה כינוי לכל המקומות ברוסיה בהם יורד שלג והרוסים הם לבנים יכול להיות שלילה לבן הוא סתם נעל בית לא חכמה במיוחד ששחכה מה באמת חשוב ומה לא? יכול להיות שלעולים החדשים מרוסיה ששרתו בבסיס של מר לילה לבן נמאס מזה שהצברים היו דופקים אותם ומשאירים אותם לעשות את כל העבודות השחורות? כגון לשמור כל הלילה על הסיפון ( לילה לבן? ) או ללבוש בגדים לבנים בתורניוות המטבח? ולקרצף את הסיפון בחומר מלבין? אז הם החזירו מלחמה שארה לי זה נשמע כמו יהודים כשרים רק נוצרים מפנים את הלחי השניה יאללה בואו נסיים את הויכוח הטיפשי ונחזור לעניינים אנתוני סופראנו ומלחמתו באיטלקים מי ראה אתמול? היה פרק מדהים בעונה הראשונה הוא הוכרז כאחד משלושת הפרקים המוצלחים ביותר

חיפושיט

New member
או, סוף סוף

הפרק של אתמול הייה באמת טוב, האמא הזאת שלו כל כך מפחידה ומצחיקה אותי כל פעם מחדש פשוט אישיות פסיכוטית אהבתי לראות את הקונפליקט בין חברות לבין נאמנות, עם פוסי וטוני הייה באמת אחד מהפרקים הכי טובים

חיפושיט

New member
טי ווי?...

אתה חיי?..... או מסתתר מהשחתת הפורום?.... תתעורר, סיימנו להשחית, עכשיו נחזור לטלוויזייה

היי guy

נעים מאוד ... טוב ששומעים מימך מידי פעם
... ו.... למרות שאני מאמין שלפי מה שכתבת לא קראת את מה שאני כתבתי בפורום
.. אני יסביר ש... לילה לבן זה לילה עם ירח מלא.. יפה כזה.. שהכל צבוע בגוון לבנבן ועדין... מאוד רומנטי... (ואין קשר לצבא).. בוקר טוב

mikloi

New member
קו קלוס קלאן

משם שאבתי את הרעיון לכינוי זבל לבן, שכה פגע ביקירנו. תודה שאתה מגיב!

למעלה