לילה לבן....

aשרון

New member
לילה לבן....

אני עובר לילה לבן

החלטתי לסדר את הארון שלי, הוצאתי את כל הזבל, וסידרתי את מה שצריך להישאר.
אחרי שאספתי את הניירת החיונית שרשמתי עליה דברים לפרוייקטים שונים עכשיו אני צריך לעבור עליה ולהכניס את מה שכתבתי למחשב.

אני חייב לסגל לעצמי משמעת, בה אחרי שאני מסיים לכתוב את המחשבות שלי על דף (סצנות, סיפורים, רעיונות שונים), להכניס אותם למחשב במהלך היום שאחרי, אחרת זה מצטבר ומצטבר..., כמו שאתם יכולים לראות בתמונה. עכשיו אני אוכל שניצל ואח"כ אשטוף רצפה. אני מת על לילות לבנים כאלה.

זה לא יותר מידי דפים אם יש לך מחשב ?

בלילות לבנים בעבר הייתי יוצא לשחר לטרף. ואז בא יאיר לפיד (הבן אלף זונות) והכפיל, שילש וריבע את מחירי האלכוהול כך שזה יוצא ממש טימטום לשתות בחוץ....אז בלילות לבנים בימינו אני קופץ לחנות לילית, מתארגן על בקבוק, מתחבר לפורנו ומפרק את הבקבוק.
יש לך מזל שאתה לא גר בתל אביב, כך אתה נשמר איכותי

aשרון

New member
לא, לא בהכרח...

אני לא תמיד ליד המחשב במשך היום, לפעמים זה תופס אותי כשאני מחוץ לבית או כשהמחשב סגור, ואני חייב לכתוב את הרעיון כי אח"כ זה ייעלם לנצח.

תל אביב לא הורסת אנשים, אנשים עושים את זה לעצמם כשהם לא יודעים לשים לעצמם גבולות או לדעת לעצור את עצמם מלעשות משהו שעושה להם רע.

לדעתי מה שנותן לאנשים להתמכר לדרך מסויימת טובה או לא טובה להם, זה עצם הבחירה.

aשרון

New member
אפרסק שובב...

כן, הקשבתי הרבה לביונסה באותו לילה, וגם הרחקתי לכת לתקופת הדסטניז' צ'יילד שלה
.
היתה לה ועדיין יש לה מוסיקה משגעת, רק מהסינגלים שלה אפשר להרכיב אלבום מנצח.
אם לבחור שיר מהשנים האחרונות אז Deja Vu הוא אחד הממכרים ever , מזכיר לי קצת את הסקסופונים של שנות ה-80 בטלוויזיה החינוכית.

למעלה