לילה לבן

לילה לבן

לילה בלי שינה ,וזה כי אחרי הצהריים נכנסתי מעט לנוח והתעוררתי ב8 בערב, ערב שקט מאד עבר עלי אחרי שגרה של עשייה וקשרים קצת יותר תוססים היום היה פיתוי לברוח למיטה , כאבים חזקים מדי פעם היתה משמרת לילה בצט היה עם מי לדבר כיום אנשים נכנסים לישון מוקדם , הלילות שוב משעממים מזל שיש שידורים חוזרים בTV על אקטואליה ומחר בבוקר שוב לקום מאוחר , והיום בורח לי מהר מהר מאד מתרגלת לחיות הפוך , להיות עירנית בלילה ולישון את היום

../images/Emo24.gif בוקר טוב

בזמן האחרון גם אני נמה בצהריים אבל שמה שעון מעורר שיעיר אותי בשעה סבירה . קמה רעננה וממשיכה פעילות .. הבקרים שלי מתחילים מאד מוקדם כי אני אדם של בוקר ,מקיצה מוקדם ואוהבת לראות את הזריחה ובערב את השקיעה. יום טוב לכולם.

בוקר טוב מתכוננת ליום הבא עלינו לטובה אני

מקווה. ואיון לי ממש חשק לנקות את הית לפסח אוףףףףףףףףףףף.

בוקר טוב מתכוננת ליום הבא עלינו לטובה אני

מקווה. ואיון לי ממש חשק לנקות את הית לפסח אוףףףףףףףףףףף.

אבשלום68

New member
נו ומה יקרה אם לא תנקי

אמא שלי אמרה לי תמיד הלכלוך לא בורח לשום מקום , הוא יחכה........ אחרי פסח יש ראש השנה

ולי אמרה בת הדוד

שהיא דתיה שומרת מצווה קלה כחמורה וגדלה הרבה ילדים בבית קטן אבק זה לא חמץ , ואצלי אוכלים רק במטבח ובפינת האוכל וככה ההכנות לפסח הן רק במקומות הללו , יש לי מערכת סירים כפולה וכלי מטבח חד פעמיים לימי פסח , ככה שרדתי שכולם היו קטנים מאד והחוקים של הבית אמרו שנגשים לארון הבגדים רק בידים נקיות ממזון אז אני לא משתגעת מהנקיון לפסח , זה בדיוק כמה שעות ותו לא

נכון זה מה שדיברתי עם בעלי המתוק ז"ל

בחלום . הוא אמר שיש לי מערכת כלים של פסח אז תנקי רק את המטבח ואת פינת האוכל.

לילית70

New member
נקיון

בוקר טוב אשמח לספר לך מאז שבעלי נפטר ,,מאחר ואין לי כוחות ואנרגיות מיותרות,,, מרשה לעצמי מידי פעם להביא עוזרת הביתה,, ביום שישי,,ואני עובדת איתה יחדיו,, ישאר פחות כסף לילדים,,,,

בהחלט זכות שלך לעזרה

וישאר פחות כסף לילדים מזכיר לי . הצטרפתי לאמי לטיול פננסיונרים חברה שלה שישבה איתנו כל הדרך דברה על כך שבנותה ממנות את הטיול ,וכשבקרנו במפעל יהלומים קנתה טבעת מאד יקרה ואמרה זה מתנה מבנותי ,מסביב החברים השתוממו , היתכן? כשהגענו לחדר אמרתי לה יפה מצד בנותייך והיא השיבה "הן לא יודעות שהן קונות לי ,אני פשוט מבזבזת את הירושהשלהן" תהנו אנחנו חיים פעם אחת והחיים קצרים ...ומי כמונו יודע זאת

חחחחהחה אבשלום יש לי בן שומר מצוות

ואני לא רוצה לוותר עליהם לשבוע . נכון שהליכלוך לא בורח אך הוא מצטבר.

למעלה