לילה לבן....

nitram

New member
הלילה הוא שחור ../images/Emo6.gif

אני הגעתי באיחור דיי לא אופנתי(האופנה כבר הספיקה להיתחלף עד שהגעתי ב23:00) זה הזמן להודות ליאיר ושרון על ההסעה [= חחח לא רק שאיחרתי יצאתי עוד יותר מעפאן וישנתי כל הלילה בשק"ש ואפילו לא הספקתי ליקנות חולצה
הסיבה שאיחרתי היא כי הייתה לי פגישה ממש חשובה באותו יום אבל בכל זאת החלטתי לעשות את הבלתי אפשרי ולהגיע! פשוט התגעגתי לאנשים המדהימים של השכב"ג ולאנשי הצוות, היה לי חשוב לבוא, להראות נוכחות שלא יחשבו שנעלמתי, נוכחות שתורה על כך שהשנה אני מתכוון להיות הכי פעיייללל ביקום כולוווו אני מאחל לכולנו שנת פעילות מדהימה ותוססת! פרשת השבוע פרשת 'כי תבוא' שבת שלום ומבורך [=

לילה לבן פשוט עשר../images/Emo29.gif

וואוו לדעתי שאנחנו השכב"ג החדשה תהיה מצויינת במהלך השנה... כל הכבוד לנועם וליעל וליאיר על הפעולות המעניינות והמשקיעות שכתבתם... היה אחלה וכל הכבוד לכל מי שהכין את האוכל (היה טעים) וכל הכבוד על היוזמה של הרעיון =לילה לבן!!!היה אדיר! למרות שהייתי שם עד 12, אבל נראה לי שהיספקתי להיות עם כולכם, אבל די היתבאסתי שעזבתי באמצע כי מזה רציתי להישאר עד הסוף... אבל לא יכולתי, תנחשו למה... היום יום ראשון ללימודים... אווי מאי גד יווו... שנה אחרונה שלי סוף סוף... לדעתי שזה היה רעיון טוב שעשינו לילה לבן לפני תחילת לימודים כי זה מין שיחרור ומתחילים ללימודים עם הרגשה טובה אחרי מה שהיה הקיץ המטורף במחנה חוויה ואחרי מחנה עשינו מפגשים רבים והיה מצחיק וכיף נהיינו מאוד מגובשים והיכרתי חדשים מקסימים וזה נפלא בישבילי ...זה מצוין אז אנחנו מתחילים שנה חדשה ומאושרת ויהיה לנו כיף בתל"ם ולא יהיו חששות... אני מקווה לראות את כולכם בכנס הפתיחה יאאא.... כבר רוצה. שיהיה לכולנו שנה חדשה ומדהימה!!! אוהבת את כולכם שבת שלום ומבורך

=]

מצטערת שלא באתי... הייתי בירושליים עם המשפחה מיום רביעי עד שישי =\ - אבל היה נחמד P: שמחה שנהנתםם :] מחכה לכנס פתיחת שנה - דנהלה =]

lasl

New member
לילה לבן

וואו היה פשוט מדהים, כל פרט ופרט: הפעולות, המעמדים, הקונטקט, הטאי צ'י,האוכל ובעיקר בעיקר אתם השכב''ג! אני כל כך אוהבת אתכם! ואחרי שחזרתי, ובכן, ישנתי 23 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שיא הא? שבוע טוב! שרי

לילה זהב...

איזה כיף... טוב לדעת ולהרגיש שיש אנשים טובים להעביר איתם לילה ללא שינה, לילה של כיף, של לימוד, של חופש ושחרור.. נראה לי שהתחלנו מסורת... שתהיה לכולכם שנת לימודים פורה (איזו מילה של מורים, נכון?!), מוצלחת וטובה, ושנדע לעשות את השנה הזאת מיוחדת בקהילה המיוחדת שלנו.. אוהב ים- ממש כמו זה שהיה לנו... יאיר

tapuzy101

New member
היה מעולההההההה../images/Emo163.gif

ממש נהנתי! ח"ח על כל מי שעמל על הלילה המוצלח הזה!(אללה יורים שלנו!) הפעילות סליחות היית חזקה הטאצ'י היה מעולה- יב"צ אתה תותח! צריך עוד לעשות סדנת טאי צ'י ארוכה וטובה כזאת! הקונטאקט היה מעולה- אנקר הגדולה- אין כמוך יאללה התעמלות בחוף הים! נהנתי נהתי לראות אתכם זלמנים-למרות שיודקו הבריז ונהנתי ללכלך על גיבסון(!!!) אין אין פשוט נהנתי! נראה לי שצריך לישון מחר לימודים וכזה בהצלחה לכולם מחר(או שזה היום?) רותם

אני הגעתי למסקנה מעניינת למדי

הבה ונפסיק ללכלך על גיבסון?!?!? זה נהיה הרגל מגונה בנוער תל"ם, ועד כמה שזה מחמיא, עוד יש אנשים שחושבים דברים טובים עליי חחח.. וואי, בית ספר! תהנו!

למעלה