" לילה לבן" חחחח

" לילה לבן" חחחח

כפי שידוע לכם מצאתי עבודה כמאבטח טיולים וגם מע"ר. מפה ישם הייתי באיזה שהו נחל מסכן 6 שעות הליכה הגענו לנחל- הייתי המאסף מאחורה- הגענו לשלב שהיינו צרכים לרדת מצוק כל שהוא להגיע למטה לנחל אחת התלמידות שם חיפשה קיפוד היא היתה איתי מאחורה היא קלטה את הקיפוד אוכל לא פחות ולא יותר צ'יטוס ואזזזז היא התחילה לספר לכל העולם ולאחותו שראתה קיפוד כמעט היא גמרה מזה ואני לא צוחק אני המשכנו לרדת לנחל הגיעה זמן החשכה- הייתי היחידי בתרמיל עם פנס מג לייט גדול וסטיק לייט- שברתי את הסטיק לייט הכנסתי אותו בקט של הרובה שיראו אותי. ופתחתי את הפנס שזה סינוור את האימ אימא שלהם הוקצור- עלינו במדרגות הם ילדים לא שמו לב החליקו נפצעו התחלתי עם חבישות חח שמרתי על ה"סייפטי" עם כפפות ולציין שכמעט פתחתי תראש שלי שם- עליתי לאוטובוס כמאסף- הגעתו לכפר הנוגדים מאהלים בדואים שם הלכתי לאכול עם המורים ועוד חובש שהיה איתי- היה איתנו עוד בית ספר מעיר אחרת קיצר היתה שם קטטה- אכלנו הכל טוב ויפה רצה אלינו ילדה צועקת שיש קטטה וילדה התעלפה- קמתי כמעט דפקתי תגש בטעות לאחת המורות על החולצה מהזינוק שהבאתי- רצתי עם הנשק- מפה לשם אחד התלמידים מהבית ספר השני הרים ילדה מהבית ספר שלי על הילדיים שהיא מעולפת פיצצו לה ת'צורה היא היתה מחוסרת הכרה- היתה שם מתנדבת מד"א מעפולה מהבית ספר השני שהתחילה לטפל בה אני סייעתי לה. . הילדה התעוררה- הזמנו מונית פינינו אותה לבית חולים סורקה בבאר שבע נסעתי איתה במונית. היה שעה נסיעה לבאר שבע- הגענו לבית חולים התחילו הטיפולים שם. היתה מעורבות של משטרת ערד שהעדתי שם על הסיפורועל צורת הטיפול. והכל. פעלתי ממש טוב ללא פאקים. רק מה שהצחיק אותי זרקתי יציאה לאחד המורים "הולך להיות לנו לילה לבן" זאת אומרת שאנחנו הולכים לא לישון כל הלילה... אינשאללה שלא יצטרחו אותנו והכל יהיה שקט

כן היה סך הכל טיול ממש נחמד

גם מחר יש לי טיול ליום אחד על הבוקר נראה לאן זה הפעם

idan shina

New member
כל הכבוד על המעשים והאחריות שלקחת

רק עצה, לקחת על עצמך אחריות דיי גדולה כאשר טיפלת בנפגעת טראומה קשה (כולל איבוד הכרה) דבר אשר יכול להצביע על פגיעות רבות ובמקומות שונים, אני הייתי פועל ע"פ סכמה טיפול בטראומה לא מזיז את הפצועה ומטפל בשטח, כאשר פינית במונית לא רק שיכולת לגרום נזק לעמ"ש-עמש"צ אלא גם הרמה הטיפולית שלך הייתה נמוכה, בכזה מקרה לא הייתי מסתסכן ומסכן (את חיי הילדה) ומזמין נט"ן אט"ן במהירות האפשרית...ואני הייתי מסביר לבצפר שעדיף כמה מאות שקלים פחות ותלמידה חייה...

כפי שציינתי.

היתה מתנדבת מד"א לפני שהתחילה לטפל בה.- אני יודע את הסיכונים שזה יכול להיות- ע"פ מה שראיתי המתנדבת פעלה ע"פ הסכמה.. לגבי עמ"ש עמש"צ זה בסדר. לא היתה פגיעה שיכולה להיות אחר כך הילדה היתה בהכרה מלאה. לא היה צורך להזמין אט"ן או נט"ן

Cervantes

New member
עד כמה שאני יודע

בקושי את הקורס סיימת. אני חובש אמיתי ולא הייתי לוקח אחריות כזאת על עצמי. ואתה, שכן אינך בקיא בחומר ובמיומנות, אין לך ניסיון והנזק שאתה יכול לגרום הוא גודל מאוד, גם לעצמך וגם לפצועה. ב ז ה י ר ו ת עם האחריות.

benpual

New member
אין שום קשר באחריות!

בן אדם , אשר אפילו החסר ניסיון! חייב לטל בבן אדם אחר!

Cervantes

New member
כשהוא יוצא לטיול כמע"ר מלווה יש לו

אחריות ועוד איך...

רועי קבל ח"ח

איזה ילדים יש ... המאבטחים של אבא שלי לא חוזרים עם כאלה סיפורים מטיולים

אכן כן עכשיו הגעתי מאילת

מאבטחת טיול היה פשוט פצצתי טיול ממש ממש טוב.בית מלון 5 כוכבים .פגשתי חבר שלי טוב מהמשטרה שהוא ממשטרת אילת.עוד חודש גם אני נוסע לטיול שכזה

למעלה