לילה לבן - בשבילך ..

לילה לבן - בשבילך ..

השפן הקטן שכח לסגור את הדלת הצטנן המסכן וקיבל נזלת .. לה לה לה אפצ´י .. לה לה לה אפצ´י .. לה לה לה אפצ´י .. לה לה לה .. תרגיש טוב .. והנה בשבילך מרק .. ירקות .. פשוט טעים .. קישוא , גזר , ברוקולי , כרובית , בצל , תפוח אדמה , כרוב , דלעת ואפילו קצת כוסברה .. הכל בסיר עם המון מים .. לבשל לבשל .. להוסיף קצת מרק עוף .. להמליח טיפה .. לראות שהטעם כמו שצריך והיה ... ואז .. לקרר קצת ועם בלנדר ידני פשוט לטחון אותו למעין מחית .. תאמין לי .. מרק כזה טעים .. ביום חורפי או שקצת חולים .. ואין בו הרבה עבודה .. קצת מאמץ .. ותראה איך תבריא ..
ולסיום .. תרגיש טוב ...

וואלה יופי... ומה אני? ../images/Emo80.gif (עז)?

גם אני חולה....
זה לא פיירי, בחיי.. הוא הגיע רק אתמול כבר זוכה לכזה יחס.. ואני, מה? רקדנית ה-

אוי חמודה ..

לא ידעתי שגם את חולה ... לך אני מכינה מרק עוף צח .. עם אטריות דקות וארוכות .. מרק של סבתא שלי ... שבכל פעם שרק התחלתי להרגיש קצת לא טוב .. ישר היתה שם חתיכת של עוף .. בסיר עם מים ובצל אחד גדול ... גזר ותפוח אדמה ... שלמים .. רק בשביל הארומה .. מבשלת את העוף בתוך הסיר .. שמה כף גדושה של מרק עוף .. קצת פלפל לבן .. קצת מלח .. ונותנת למים לרתוח ... ואז .. ממש לקראת הסוף ..שופכת מלוא חופן היד אטריות ביצים .. לתוך הסיר ומבשלת כמה דקות ואז .. מוזגת לצלחת עמוקה .. קצת מרק ואטריות .. שוכבת במיטה מתחת לשמיכה .. שמה סרט בוידאו .. והולכת לישון ... תרגישי טוב מתוקה .. בריאות אושר ואהבה .. ליל מנוחה .. שרון

רקדניתתתתתתתתתת

מה פתאום חולה?? אוייייייייי מייד מכינה מרק תפוחי אדמה עם קבנוס חריף חריף.. כזה שיוציא את כל הנזלת החוצה כמו טיל
שתהיי לי בריאה וחזקה שולחת לך סיר עם מרק וכוכבי בריאות רק טוב!!

למעלה