לילה לא שקט....

ALONA C

New member
לילה לא שקט....

הבייבית שלי בת חצי שנה עוד יומיים,יונקת בלבד ובימים האחרונים התחילה לקבל ירקות. מזה כשבועיים היא מתעוררת בלילה בבכי היסטרי כל שעתיים, שלוש ונרדמת שוב על הציצי בלבד, מוצץ לא עוזר רק ציצי. מאז שנולדה ישנה ביו 3-6 שעות ועכשיו בקושי מגיעה ל3 שעות. במשך היום היא לא ישנה הרבה וגם חסרת שקט, נראה שלילות לא שקטים פשוט עושים אותם עצבנית. מישהי מכירה את התופעה? האם זה אמור לעבור ואולי זו רק תקופה? האם אני עושה נכון שמרגיעה אותה רק עם ציצי?

את עושה מצויין!! ../images/Emo45.gif

תינוקות משנים את דפוסי השינה והערות שלהם פעמים רבות. זה יכול להיות מכל מיני סיבות - יכול להיות שהיא בעיצומה של איזו קפיצה התפתחותית, או שהיא מתחילה להוציא שיניים, או שהיא נכנסת לתקופה של חרדת נטישה... האם משהו השתנה לאחרונה? כמו חזרה שלך לעבודה, למשל? מעבר לבית חדש? תינוקות מגיבים לדברים כאלה יותר ממה שאנחנו חושבים. ואם השד זה מה שמרגיע אותה הכי מהר וביעילות - נפלא! פתרון שאמהות רבות מאמצות בתקופות כאלו הוא פשוט לקחת את התינוקת לישון לידך. כך כשהיא מתעוררת, כל שאת צריכה לעשות זה להתהפך על צדך, לשלוף את השד, ולחזור לישון תו"כ שהיא יונקת ונרדמת גם היא.

ALONA C

New member
חזרתי לעבודה כבר

לפני 3 חודשים והיא ישנה איתנו בחדר במיטה שלה. אני פוחדת לשים אותה איתי כי בעלי זז כל הלילה ואני פוחדת...יתכן באמת שהיא מוציאה שיניים כי היא מחככת את הפה שלה בנו כל הזמן ומתעצבנת(מיסכנונה...) אני אמשיך כמובן לתת לה ציצי כל פעם שתרצה אבל אני באמת מקווה שזה ישתנה מהר ותחזור לישון יותר כי היא מראה סימני עייפות פשוט כל היום...

למעלה