"לילה לא שקט" עם ג'קו.

"לילה לא שקט" עם ג'קו.

הלילה,בערוץ 24,בתכנית "לילה לא שקט",עם ג'ייסון דנינו ולי בירן,נדמה לי שג'קו יופיע.לפי הציטוט."...ג'קו אייזנברג בהופעות חיות"....נשמע נחמד. למי שיצפה.. תהנו=]

מגושקה

New member
כן ג'קו עכשיו ב 24

הוא שר מדהים את השיר "ילדים", בד"כ הוא שר את זה אחרת קצת יותר גבוה, ותמיד זה נשמע לי שיר בכייני, אולם הביצוע הזה פשוט שבר לי את הלב. מדהים.

אכן לילה לא שקט ג'קו עשה לי

לא הכרתי את השיר,אבל הוא פשוט הרס אותיי ברמות. ג'קו נטו עם גיטרה ביד,ואני לא צריכה יותר מזהה!! אחלה שידור.ממממ..מומלץץ.. התגעגעתי לליבי.

שונית 7

New member
מסכימה איתך

הוא שר היום מדהים ומרגש....ואת הדמעות הוא השאיר לי... חוץ מזה מוכרחה להגיד בלי לפגוע חס וחלילה באף אחד שהתאים לי היום,מיתון או לא מיתון........ ג'קו נטו אקוסטי
... בכלל גם השיחה הייתה מענינת מאוד ..אתיחס יותר מאוחר ואתן גם לינק על אלון גל שהוא בין היתר הספונסר של מיקה קרני ומממן לה הוצאת דיסק

אמאשבע

New member
"לבד"

שיר מדהים, ביצוע יפה במינו, ממיס לבבות, שער פזור... אין לי עוד מה להוסיף. לילה טוב ילדים אמא7

yila

New member
ג'קו באקוסטי בחצות, פזור, השיר "לבד"...

ביצוע מעולה! גם ההערה החכמה שאמר ג'קו לליבי לפני ששר: אם לרובם עצוב כבר מזמן קלטנו שזו לא חצי נחמה! נכון בעצם, ענה לו ליבי... חבל שהיה סיום כזה לתוכנית כזאת...

rootteem1

New member
אחחחחח

אני מלאת מזל במקרה פתחתי 24 בדיוק דקה לפני שג'קו עלה לנגן:) הוא היה מקסים! לא שמעתי את השיר כל כך הרבה זמן, פשוט שיר אדיר! הביצוע היה מרגש מאוד ובמיוחד הקלאוז המטורף שעשו לו!!! טירוף חבל רק שהוא היה צריך לסבול את ביט 69 הגרועים אעש:( איך הם יכולים לעלות אחריו?!!?! מה חשבו?! לא ברור, בכל אופן עשה לי חשק להופעה! מתי יש?:)

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifנכון ה-69 הזה היה מיותר../images/Emo3.gif

לגבי הופעות ..ביינתיים או שתראי אותו שר באנגלית עם הגרוב בגלינה או שתחכי ללא רומנטי הזה (אני יהרוג אותו על זה...נכון או לא נכון יש דברים שלא מוכרחים להגיד .מותר להשאיר קצת אשליות למין הנשי) לספטמבר לשירי אהבה עם שרי

חחחחח..נכון!!!

ובנוגע לביט 69...לי דווקא היה נדמה שהוא די נהנה מ"הרעש" שלהם...כי חוץ מרעש אני לא רואה משהו אחר שיש שם

היה מעולה!

ג'קו שר כל כך כל כך יפה! השירים כל כך יפים! והכל היה מקסים, בלי קשר, היה מעניין לראות את ההשפעה של אלון גל על ג'ייסון שבכה ממש, מ"גל" האהבה של אלון. בקיצור, היה שידור מעניין מאד!

שונית 7

New member
לגבי אלון גל קבלי לינק

קודם כל זה באמת היה קטע חזק מאוד עם הדמעות ..זה כאילו הוא מצא את הנקודה הרגשית נפשית הכואבת שלו ולחץ בדיוק במקום הנכון ..מעניין אם היה לו ידע מוקדם או היכרות איתו, והנה הקישור לגבי השת"פ של מיקה קרני ואלון גל על הדיסק; http://www.charts.co.il/article.asp?id=1150 בכלל יש המון חומר על אלון גל..גם ביקורות וגם תשבוחות ?.שווה לבדוק...

תודה שונית על הלינק - מעניין,

הקטע בתכנית היה מאד חזק ומרגש! לא ידעתי עד כמה עומק ורגישות יש באלון גל! זה מאד ריגש אותי. מעניין באמת אם היתה ביניהם איזושהי היכרות או שהכל מהתבוננות של אלון עליו ממרחק.

מה שיש לי לומר..אלון גל מלך../images/Emo47.gif

לאלון גל יש תובנות..משהו. יודע לקרוא אנשים והעיצות שלו... אדם מיוחד (עכשיו אני מבינה למה המליצו לי על המכון שלו) לא רק מה שהוא עשה לג'ייסון שגרם לו להישבר, גם המשפטים שהוא אמר לג'קו וליבי בהתחלה..אהבתי! אפילו היו נראים לי מוכרים ...אולי כי אלו גם דעותיי..
כמו שהוא אמר יש כאלו שהם מכרה זהב אבל וכן- צריך לדעת לעבוד ולעבד נכון את הזהב הזה בכל האמצעים שיש. זהב יכול לנצוץ, גם בתקופת מיתון...
ליל"ט

זהב יכול לנצוץ גם בתקופה מיתון - אהבתי,

ואולי הוא במיוחד נוצץ בתקופה כזו
שמיים, אלון גל הוא אכן מלך! הפתיע אותי, אדם באמת מיוחד.

למעלה