לילה לא לילה

ayelet7

New member
לילה לא לילה../images/Emo133.gif

שלום לכולן! בני בן ה-5 חודשים עדיין יונק ובלילה הוא מתעורר המון לפעמים כל שעתיים שלוש ולפעמים כל שעה, מה עושים בנידון חשבתי לתת לו דייסה מקונפלור, משהו קצת יותר מוצק כדי שלא ירגיש שהוא צריך להתעורר מתוך רעב,ואם כן איזו דייסה מומלצת? לילה טוב! איילת

אמאגלית

New member
אישית אני לא בעד דייסות בגיל זה

נכון שזה מפתה ואת מאוד רוצה להתחיל לישון טוב בלילה, אבל זה לא מה שהוא צריך כעת. ההמלצות של משרד הבריאות וארגון הבריאות העולמי הן על הנקה מלאה בלבד ללא תוספות עד גיל חצי שנה. הוא לא זקוק כעת לתוספות שתכבדנה על הקיבה שלו. מה גם שלא כל ההתעורריות שלו הן לאוכל, לפעמים זה למגע לחיבוק, הוא מתעורר ורואה שהוא לבד ולכן קורא לך. הוא מתהפך כעת וזז בלילה ולפעמים מתעורר מכך, או שעושה פיפי ולכן מתעורר וקשה לו לחזור לישון ולכן קורא לך. אני פתרתי את הבעיה בכך שאני מביאה אותה למיטה שלנו, ואני מניקה אותה בשכיבה וממשיכה לישון, והיא מפסיקה מתי שבא לה וממשיכה לישון איתנו. אני יודעת שלזה לא פיתרון שמתאים לכולם, אבל אולי תנסי אותו. או שאפשר שבן זוגך יקום אליו, כי לעיתים ההתעוררות היא לשם חיבוק והרגעות ובמקרים אלו את יכולה להמשיך לישון. בכל מקרה בהצלחה.

שלי

אפשר לתת דייסת קורנפלור (או דייסת אורז במידה ואין בעיית עצירויות) יש של גרבר ויש של מטרנה. אל תשכחי להחליף לפיטמה רחבה כי הקורנפלור סמיך. ותתחילי בכפית מדידה אחת או שתיים ותעלי בהדרגה לפי הצורך. והכי כדאי לערבב בחלב אם שאוב. זה גם ירוקן את השד ללילה וגם יעודד ייצור טוב לבוקר. לילה טוב

עוד משהו

אני חושבת שכל אחד פועל עם התינוק כפי שנעים לו וטוב לו. עיצות יש הרבה, גם כאן בפורום ולדעתי- אין עיצה גרועה! יש עיצה לא מתאימה למישהו-אישית. וגם אם אם אני אבחר רק בעיצות הכי נכונות - עדיין אני יעשה טעויות ואלמד מהן. מניסיוני עם ילדתי הראשונה זה כייף להתכרבל עם התינוק בחיכי (עם הנקה או בלעדיה) זה נותן הרגשת חום וביטחון וגם אהבה וקירבה נפלאה. ואם זה חוסך את ההתרוצצות והבכי אז על אחת כמה וכמה. אחרי שקנינו לה "מיטה של גדולים" היא עברה אליה בטיבעיות בלי קונצים. וכמובן שיש את הימים הנפלאים של התפנקות משותפת. לי זה מתאים וטוב לי. אבל לא לכולם וזה גם טוב.

למעלה