לילה כושל

maor16x

New member
לילה כושל

ניסיתי הלילה חלום צלול.. קמתי לבד אחרי כמה שעות (כבר אין לי צורך בשעון מעורר אפילו, אני קם אוטומטית מחלום) זכרתי את החלום/חלומות ומה? אני לא צוחק, אבל זה הרגיש כמו איזה שבוע ! פשוט מלא סיטואציות שונות ממש הרגשתי כמו שבוע שעבר.. לא משנה, ניסיתי מיילד.. (נשארתי במיטה לא קמתי) .. שכשל ננסה עכשיו בצהריים ווילד .. אני מתכנן להישאר ולנסות אותו אפילו 4 שעות אני לא מוגבל בחג שנה טובה :]

makron2

New member
זה קורה...

פשוט מלא סיטואציות שונות ממש הרגשתי כמו שבוע שעבר - האם הכוונה היא שחלמת הרבה והרגשת שעבר הרבה זמן? ניסיתי מיילד.. - כמה זמן עשית מיילד והאם ביצעת אותו בצורה מלאה? איך המיילד נכשל?היה חלום ובו לא זיהית?

maor16x

New member
תגובה

כן זו הכוונה, חלמתי פשוט המון.. אני לא רשמתי אבל אני זוכר שהיה המון אמ ניסיתי את המיילד אני משער בערך 10 דקות , אולי פחות האמת מה שעשיתי זה אמרתי לעצמי שבפעם הבאה שאני חולם אני אזכור שאני חולם, ודמיינתי קטע מחלום סצנה שהייתה לפני שקמתי ואז זיהיתי שזה לא הגיוני ואמרתי זה חלום אני חולם ובדקתי מציאות - כל זה בדמיון שלי לפני ההירדמות אח"כ היה לי חלום/חלומות אחרים שלא חשבתי בהם לבדוק מציאות.. אני חייב להגיד שבימים האחרונים הבדיקות מציאות נעשות יותר ויותר חלק ממני ויותר נתמעות בי , אני מקווה שזה יעזור להעלות את הסיכויים לחלומות צלולים כי אצלי הם פעם לשבוע ובאלי אפילו כל יומיים ותודה לך באמת תודה

makron2

New member
התהליך...

שעשית היה טוב,וקורה גם שמפספסים,זה חלק מהעניין. "בפעם הבאה שאני חולם אני אזכור שאני חולם" - אני מעדיף "בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה ליזכור שאני חולם!" בכיף.

למעלה