לילה... כולם ישנים

chaofix

New member
לילה... כולם ישנים

בשעה לילה מאוחרת המוזה לאיטה עלי נופלת, מתיישב לכתוב אל מול המסך, יושב כותב ולא נח, המילים מבפנים הן יוצאות, חבל שנופלות הן בין הכיסאות, מחפש את האחת שאותן תרים, תשמור בלב אולי לעולמים, שתיקח את הדברים הטובים, אך שלא תעלים עין מהרעים, הרי כולנו בני אדם, ואין אף אדם מושלם, בכל טוב יש רע, ולכל סוף יש התחלה, אז אותה אחת שאני רוצה, היכן את? מדוע אינני מוצא? רוצה להעניק לך את חום ליבי, רוצה שתהיי אהובתי, שנוכל לטייל יחדיו על החוף, להביט בכוכבים וליהנות בלי סוף, רוצה להחזיק את ידך קרוב אל ליבי, רוצה שתדעי שמילאת את כולי, כשאני איתך, אושר מציף אותי כל יום, כשאני איתך אני מרגיש כבחלום, הלב שפועם בעוצמה חזקה, הנשימה שממקומה נעתקה, הדברים הקטנים שעושים אותי מאושר, הדברים הקטנים שעושים קשר נהדר, רוצה אני ללחוש על אוזנך, איך מהיום שהכרנו לא רוצה לעוזבך, כשבראש מתרוצצות להן המחשבות, וליבי הולם בעוצמות חדשות, רוצה להחדיר לעינייך ברק, אשר ייראה לכולם ממרחק, חיוך גדול שיפרש על שפתייך, וסומק אדום ימלא את לחייך, לתת לך חיבוק חם וגדול, חיבוק שישמור עליך מכל, אך מעל הכל רוצה לך לתת, נשיקה אמיתית שאליך ממני יוצאת, כזו שתסחוף אותנו למרחקים, כזו שתשיט אותנו בין העננים.

וואו ../images/Emo178.gif

במקום ללכת לישון אתה יושב וכותב??? אהבתי מאוד. מאחלת לך שתגיע זו שאתה מחפש במהרה ותגרום לכל אותם הרגשות להפוך מכתובים לחיים ונושמים- הפועמים אצלך עמוק בפנים! שיהיה לך סוף שבוע מקסים!

chaofix

New member
כן אה.... אין טעם לישון

גם ככה נתעורר לא

העכביש2

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif

שיר (?) יפה...ובכלל, קראתי גם את זה של אתמול וניכן שיש לך את זה...

chaofix

New member
זהו... שהשיר הזה

יצא ארוך ארוך ארוך (במבטא של לובה מלפני שתי עונות) תודה

exterior

New member
אתה חמוד אתה :), מי יתן ותמצא אותה

במהרה..... <מחזיקה לך אצבעות>

chaofix

New member
עזבי את האצבעות....

עוד ייעצר הדם ויהיה נמק עד שאמצא אותה

exterior

New member
הסבלנות משתלמת, אתה תראה :),

קצת עוד אמונה. ושוב, מחזיקה לך אצבעות <גם ברגליים :)>

chaofix

New member
לא ברגליייייייים!!!!!!!!!

סבלנות תמיד משתלמת. זה ידוע. אני סבלני... נו, היא הגיעה? ועכשיו? איפה היא? למה היא לא באה? אין לי סבלנות יותר !!!

למעלה