יפה לפעם ראשונה...
ג ג ב ש ו ש New member 21/2/06 #16 לילה טובב../images/Emo189.gif../images/Emo88.gif אוף שיהיה לכולנו לילה מעולה..עוד מעט לישון
ג ג ב ש ו ש New member 21/2/06 #20 היי טל../images/Emo24.gifגם אנחנו התגעגענ../images/Emo88.gif את חסרה מאוד מקווה לראות אותך פה יותר אני כניראה מוותר על ההופעה של קלי והולך ל-2 הופעות אחרות של נינה..אין לי כח לכל הבלאגן של ההופעה של קלי
היי טל../images/Emo24.gifגם אנחנו התגעגענ../images/Emo88.gif את חסרה מאוד מקווה לראות אותך פה יותר אני כניראה מוותר על ההופעה של קלי והולך ל-2 הופעות אחרות של נינה..אין לי כח לכל הבלאגן של ההופעה של קלי
ג ג ב ש ו ש New member 22/2/06 #23 שלום גם לךך../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif מה קורה איפה נעלמת
א אטומיק בייגל New member 22/2/06 #24 לילה טייב וכאלו../images/Emo187.gif אתמול בערב קניתי אולסטאר! קוראים להן איב (הימנית) ואליזבת (השמאלית). תגידו שלום!
לילה טייב וכאלו../images/Emo187.gif אתמול בערב קניתי אולסטאר! קוראים להן איב (הימנית) ואליזבת (השמאלית). תגידו שלום!
א אטומיק בייגל New member 22/2/06 #28 אני אוהבת את ליז ואיב../images/Emo99.gif../images/Emo188.gif ליז זו אליזבת, מן הסתם ^^"